Koçak: Aday kim olursa olsun oyumuzun rengi bellidir

Ak Parti’den 6 dönem milletvekili aday adayı olan, adaylık verilmeyince bile sürekli partisinin yanında olan Ak Parti Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Koçak, “Bizlere adaylık verilmese bile oyumuz Ak Parti’nindir. Vatan, devlet ve bayrak için oyumuzun rengi bellidir” dedi.

Koçak: Aday kim olursa olsun oyumuzun  rengi bellidir

            Ak Parti’den altı dönem milletvekili aday adayı, iki dönem il başkan adayı, şimdi ise Tuşba Belediye Başkan Aday Adayı olan Ahmet Koçak gazetemizi ziyaret ederek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 


               Koçak, özellikle sosyal medyada dolaşan aday isimlerinin netlik kazanmadığını, Pazar günü Ak Parti’nin önemli isimlerinden biri olan Cevdet Yılmaz’ın kesin listeyi açıklayacağını belirterek, “Son günlerde ilçe adaylarının kesinleştiği yönündeki iddialar netlik kazanmadı. Pazar günü Sayın Cevdet Yılmaz açıklayacak. Ben Tuşba İlçesi’nde aday olacağıma inanıyorum. Ama adaylık verilmese bile oyumuzun rengi bellidir. Bizler yıllardır bu partideyiz. Çevremizdeki herkes bizi biliyor ve destekliyor. Cumhurbaşkanımız ve yüreğimizin sevdiği isim olan Recep Tayyip Erdoğan büyük bir liderdir. Ben her zaman için kendisinin yanındayım. Halkımızın hizmetkarı olarak oy alacağıma inanıyorum. Vatandaşlarımız beni görüyor, ama bazı kişiler menfi çıkar için beni yanlış anlatıyorlar. İnşallah adaylar kısa sürede açıklanır ve çalışmalarımızı ona göre yaparız. Ama bizde küslük olmaz, partimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER