Kaymakam Solak, kamu görevlileri, askerler ve hastaların bayramını kutladı

Başkale Kaymakamı Asım Solak, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan tüm kamu görevlileri, askerler ve hastanede tedavi görenlerin bayramını kutladı.

Kaymakam Solak, kamu görevlileri, askerler ve hastaların bayramını kutladı

    Kaymakamlık önünde yapılan bayramlaşma töreninde; Kaymakam Asım Solak, törene katılan Garnizon Komutanı Piyade Albay İlker Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ve kamu kurum amirleri,  Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile ilçede görev yapan polis memurlarıyla bayramlaştı.

   Daha sonra Kaymakam Solak ve beraberindekiler, Başkale Devlet Hastanesi’ne geçerek burada tedavi gören hastaları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

   Hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet eden Kaymakam Solak, kendilerine sağlık dileklerinde bulundu. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe jandarma komutanlığı ve 6. Hudut Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı.

   Askerlerle tek tek tokalaşıp bayramını kutlayan Solak, "Sizler sınırda askerlik yapıyorsunuz. Memleketimizin en kritik döneminde en kritik noktada vatan topraklarının bekçiliğini yapıyorsunuz. Ülkemizin Asayiş ve diğer güvenlik faaliyetlerini yürütüyorsunuz, Bizler size minnettarız. Ben bu duygularla hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Allah'a emanet olun" dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2019, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER