Karaduman'dan, yılın annesine plaket…

Van Terziler-Konfeksiyoncular-Kunduracılar ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman, yılın annesi seçilen Ayşe Koç'a plaket takdim etti.

Karaduman'dan, yılın annesine plaket…

  Söz konusu programa, Çetin Karaduman'ın yanı sıra, Van Bakkallar ve Manavlar odası Başkanı İsa Berge, Gevaş Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Yaşar Yamaç, Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Orhan Sönmez ile bayan üyeler katıldı.
   Plaket merasiminde konuşan Oda Başkanı Çetin Karaduman, "Bu yıl yılın annesi olarak, 200 bayan esnaf arasında Ayşe Koç hanım efendiyi seçtik. Ayşe Hanım, gerek esnaf kriterlerini gerekse müşteri memnuniyetine hassasiyet gösteren bir üyemizdir. Şahsım ve yönetim kurulum adına kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu anlamlı haftada bütün emekçi annelerin ve esnaflarımızın anneler gününü tebrik ediyorum. Çok zor şartlarda mesleklerini icra etmektedirler" dedi.
  Yılın Esnaf Annesi olarak seçilen Ayşe Koç da; plaketle kendisini onurlandıran Meslek Odası Başkanı ve Yönetimine bütün esna anneler adına teşekkür etti.
   Daha sonra Japon pasajındaki esnaflar ziyaret edilerek, anneler günü kutlandı. Anlamlı program ikram ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER