Edremit yeni TOKİ'ye modern alışveriş merkezi

Van'ın yerel market zincirlerinden ROKA AVM altıncı şubesini Edremit Erenkent Mahallesi yeni TOKİ konutlarının olduğu alanda hizmete açtı. Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli'nin de katıldığı AVM'nin açılışına büyük ilgi vardı.

Edremit yeni TOKİ'ye modern alışveriş merkezi

  Van'ın yerel marketler zinciri olan ROKA AVM, Edremit İlçesi'nde altıncı şubesini hizmete açtı.
Deprem sonrası inşa edilen ve Yeni TOKİ'ler olarak bilinen Erenkent Mahallesi'ndeki ROKA AVM'nin açılışına yoğun bir ilgi gösterildi.
Açılışta konuşan Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, "Allah'ın rahmeti, selameti, bereketi tüm Müslümanların üzerine olsun. Mübarek üç ayları bitirmek üzereyiz, Ramazan-ı Şerif geliyor. Rabbim inşallah bizleri Ramazan'a intikal ettirsin inşallah. Dedik ki nerde ne sıkıntı var, tek tek tespit edelim. Edremit'teki sorunların çözümü için yoğun gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.
   Edremit TOKİ'lerde yeni alışveriş merkezleri açılması sözünü verdiklerini anlatan Kaymakam Çiçekli, "TOKİ'lerdeki sorunların da bitmesi için çalışıyoruz. Rabbim bizleri sizlere mahcup etmesin. Geçen yıl biz dedik ki TOKİ'lere güzel hizmetler yapalım. Bunlardan biri de AVM'lerin yapılmasıydı. İşte Turan beyi çağırdık, onlar da geldi ve güzel bir alışveriş merkezi yaptı. Dedik ki sadece market yapmak yetmez. Hanımlarımızın, çocuklarımızın istifade edeceği bir aile destek merkezi istiyoruz. Hay hay dedi. Bazen nişan oluyor, taziye oluyor dedik, onu da kabul etti. Rabbim hayırlı etsin diyoruz. Aile destek merkezini başka bir zaman açacağız. Ben size başka bir müjde daha vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi doğalgaz çektik TOKİ'lere. Sizler kombi olmasını istiyorsunuz. Ben de kombi olması için çabalayacağımı belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.
   ROKA AVM Sahibi Turan Avcı ise halkın kendilerine olan desteği ile yeni şubeler açmaya devam ettiklerini söyleyerek, "Bizlerin Edremit TOKİ ile alakalı hiçbir projemiz yoktu. Sayın Kaymakamımız bizlere uygun bir ihale yaptı. Kaymakam Çiçekli tüm yerel marketleri ihaleye davet etti. Bizler de kendisini kırmadık ve Edremit'te yapılan çalışmalara, biz de bu şekilde katkı sunmaya çalıştık. ROKA AVM'nin altıncı şubesini, Aile Destek Merkezi'ni ve taziye evimizi sizlerin hizmetine sunduk. 250 çalışanımızla birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah. Bizler eğer bu memlekete hizmet sunuyorsak, mutlaka vatandaşların da yerel marketlere sahip çıkması gerekiyor. Burada kazanıyorsak, sizin emrinize sunmaya devam edeceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi ve marketin gezilmesi ile açılış programı sonlanırken, vatandaşlar indirimli fiyatlardan alışveriş yapmanın keyfini yaşadı.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER