İpekyolu'ndaki zabıtalar yeniden yapılandırıldı

İpekyolu Belediyesi bölgesel çapta yeni bir dokunuşa daha imza attı. Zabıtalara yeni üniformalar verilirken, faaliyetlerini kolaylaştırmak için yaka kamerası kullanımı başlatıldı.

İpekyolu'ndaki zabıtalar yeniden yapılandırıldı

         Yeniden yapılandırılarak güçlendirilen Zabıta Müdürlüğü kadrosu düzenlenen eğitimler, seminerler, işyeri ruhsatlandırmaları, yeni araç yüzleri gibi birçok nitelikli hizmetlerine yeni üniformaları ile yaka kamerası uygulamasını da ekledi.

         Bölgede bir ilk olan uygulama sayesinde hem yürütülen hizmette şeffaflığın hat safhaya ulaştırılması, hem de zabıta personellerinin görevleri esnasında karşılaşabilecekleri sorunlara karşı etkinliğinin arttırılması amaçlanıyor.

    Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada ise, “Bu kapsamda zabıta personellerimizi yeni üniformalarının yanı sıra, saha faaliyetlerindeki etkinliğini ve şeffaf hizmet anlayışını arttırmak adına da yaka kamerası kullanımı başlatıldı. Belediyemiz halkımızın huzur, esenlik ve düzen içinde yaşamasını sağlamak maksadıyla benzer çalışmalarını aynı hassasiyetle devam ettirecektir” denildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER