İpekyolu'ndaki muhtarlarla stratejik planlama toplantısı…

‘İpekyolu Belediyesi 2019-2024 Stratejik Planlaması’ kapsamında toplantı dizilerini sürdüren Belediye Başkanı Azim Yacan, bu çerçeve de muhtarlarla bir araya geldi.

İpekyolu'ndaki muhtarlarla stratejik planlama toplantısı…

             Toplantı belediye konferans salonunda Yacan’ın yanı sıra, Şehsade Kurt, birim amirleri ve muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi.

Kentin 5 yıllık temel ihtiyaçlarının belirlendiği ‘Stratejik Planlamanın’ kentin bütün sivil dinamiklerinin katılımı ile hazırlanmasına büyük önem atfedildiği belirtildi.

 

 

            Toplantıda konuşan Başkan Yacan, göreve başlar başlamaz yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiklerini ve bu nedenle uzun süredir tüm muhtarlarla bir araya gelme planlarının bu güne nasıp olduğunu belirtti. Yacan, belediye bünyesinde muhtarlar müdürlüğünün kurulu olduğunu hatırlatarak, “Muhtarlarımız mahallelerinde tespit ettikleri tüm sorun sıkıntıları A dan Z ye kadar, her ne varsa bir rapor haline getirip Muhtarlar Müdürlüğümüze iletsin. Halı hazırda tespitlerimizin yanında muhtarlarımızın hazırlamış olduğu raporlardan da yararlanarak eksiksiz bir çalışma yürütmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

          Bunun bir başlangıç toplantısı olduğunu ifade eden, Yacan, bu yönlü bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, “Aynı zamanda bizlerde bizzat mahallelere gelip sorunları yerinde görüp birlikte değerli halkımız için çalışacağız” diye kaydetti.

 

 

         Toplantıda öneri ve eleştirilerini dile getiren muhtarlar, ayrıca yapılan çalışmalardan dolayı da yetkililere teşekkürlerini sundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER