Hatice Erdoğan, MİDDER'in yeni başkanı oldu

Kültür Sarayı Van Devlet Tiyatro Salonunda yapılan ve yoğun katılımın olduğu kongrede 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği'nin (MİDDER)Ahmet Yertürk 'ten boşalan başkanlığına oy birliği ile Hatice Erdoğan getirildi.

Hatice Erdoğan, MİDDER'in yeni başkanı oldu

         15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği(MİDDER), kongresini yaparak çalışmalarını bundan sonra ülke genelindeki teşkilat yapısına uygun şekilde şube olarak devam ettirecek.
Van'da önceki akşam Kültür Sarayı Van Devlet Tiyatro Salonunda yapılan ve yoğun katılımın olduğu kongrede MİDDER'in başkanlığına oy birliği ile Hatice Erdoğan getirildi.

 


        Öte yandan yapılan kongreye Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Milletvekili İrfan Kartal, Ak Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, genel başkan yardımcısı Ferdi Kelat, MİDDER Bölge Sorumlusu Mustafa Aslan ve Erzurum Şube Başkanı Murat Atar da katıldı.

 


         Hatice Erdoğan Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise; Gürkan Düşünür, Mehmet Tuğrul, Ercan Ulutaş, Ferit İzci, Fatma Türün, Şerafettin Şaran, Esat Işık, Mahmut Kösem, Yakup Erörs, Şahin Can, Yasemin Tomar, Hamiyet Lazoğlu, Derya Yergin ve Harun Güngörmez'den oluştu.

 


       "15 TEMMUZ BİLİNCİNİ CANLI TUTACAĞIZ"
Başkan Hatice Erdoğan kongreden sonra yaptığı açıklamada "Biz gerçekten çok asil bir milletiz, bu yüzden hainlere 15 Temmuz'da Allah'in izni ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlam ve cesur duruşu ile fırsat vermedik. Ancak milletimizin o gece tüm dünyaya ıspat ettiği birliği ve ülkesine olan bağlılığını biz de unutmadık ve bundan sonra da unutturmamak için böyle bir sorumluluğu arkadaşlarım ile birlikte üstlendik. Allah güç, kuvvet ve imkan verdiği müddetçe 15 Temmuz bilincini daima canlı tutmak için gayret edeceğiz. Bugün de şahsıma güvenip beni başkanlığa layık gören tüm üyelerimize ve delegelerimize çok teşekkür ederim. Allah beni başta arkadaşlarım olmak üzere hemşehrilerime karşı mahçup etmesin inşallah. Bizim kongre surecimizin başından sonuna kadar desteğini esirgemeyen İranlı iş adamı Emir Cobbedar'a şükranlarımı sunarım ve bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, milletvekilimiz sayın İrfan Kartal ve tüm katılımcılara teşekkür ederim" dedi.

 


        Erdoğan, Güzel ülkemize karşı Fetö'nün kirli hesapları sonucu Yüzyılın ihaneti olan, ancak yüz yılın zaferi ile sonuçlanan 15 Temmuz Hain Darbe Kalkışması Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan güçlü iradesi ve aziz milletimizin üstün cesareti ile bertaraf edilmesinden sonra ülkemizde artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Başta devletimizin iki yılı aşkındır aldığı sayısız önlem bir yana dursun, sivil toplum örgütleri olarak 15 Temmuz bilincini daima canlı tutmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER