B.Vanspor, galibiyete kilitlendi

Ligin ilk haftasında Karşıyaka önünde 2 puan kaybı yaşayan B.Vanspor, yarın deplasmanda Kemer 2003'e konuk olacak. Karşılaşma saat 16.30'da Antalya Dr. Fehmi Öncel stadında oynanacak. B.Vanspor'un tek hedefi bu maçtan galibiyetle ayrılmak.

B.Vanspor, galibiyete kilitlendi

      B.Vanspor'un grubunda 2. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak.
Yarın ilk karşılaşma saat 15.00'te başlarken, iki karşılaşma 15.30, iki karşılaşma 16.00 son dört karşılaşma ise 16.30'da başlayacak.
 TFF 3. Lig 2. Grupta Şampiyonluk hedefi olan B.Vanspor, geçtiğimiz hafta kendi sahasında Karşıyaka ile berabere kalmıştı.
Bu hafta Kemerspor deplasmanına gidecek olan kırmızı siyahlı ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 


         Dün yaptığı çift kale maçıyla Kemer maçı provasını yapan kırmızı siyahlı ekip, bugün Antalya'ya hareket etti.
Kendi sahasında kaybettiği 2 puanı telafi etmenin hesaplarını yapan B.Vanspor, Kemerspor deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. B.Vanspor ligin ilk haftasında Karşıyaka ile 0-0 kalırken, Kemerspor ise deplasman da Elaziz Belediyespor'u 2-0 mağlup etmişti.
TFF 3.lig 2. Grupta,  Orduspor deplasmanda Altındağ Belediyespor'a, Pazarspor Offspor'a ve Çatalcaspor ise Karşıyakaspor'a konuk olacak.

 


      B.Vanspor-Kemerspor karşılaşması Cumartesi günü saat 16.30'da başlayacak. Orta hakem Akif Abdurrahman Morca'ın yöneteceği karşılaşma, Antalya Dr. Fehmi Öncel stadında oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER