Handil Ailesinin Mutlu Günü!

Van’da siyaset ve iş dünyasında tanınan ve sevilen, siyasetçi ve iş insanı olan Selim Handil'in kızı, Dr. Ezgi Peri Handil ile Mehmet Ali Eser'in oğlu, Dr. Muhammed Eren Eser Van'da bir otelde gerçekleştirdikleri görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Handil Ailesinin Mutlu Günü!

Düğün törenine İlimizin siyaset, spor, iş dünyasından seçkin katılımcılarla beraber gelin ve damadın arkadaş ve akraba çevresinden çok sayıda davetli katılım sağladı.

Evliliğe ilk adımlarını atan çiftin nikahlarını Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say kıyarken, Nikah Şahitliğini Van Milletvekili İrfan Kartal, Edremit Belediye Meclis Üyesi Kerem Baynal, İş insanı Fahrettin Handil yaptı.

Nikah töreninde yeni çifte mutluluk ve huzurlu bir hayat temennisinde bulunan Belediye Başkanı Av. İsmail Say, Damada Kuran'ı Kerim ve Geline çeşitli hediyeler takdim ederken, Milletvekili Sayın İrfan Kartal da Evlilik cüzdanını Geline verdi ve çifte huzur ve mutluluk için önemli tavsiyelerde bulundu.

Nikah ve düğün törenine katılanlara teşekkür eden İş ve siyaset insanı Selim Handil, "Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza şahsım ve ailem adına çok teşekkür ederim. Bizi çok memnun ettiniz. Bu mutlu günümüze değer katan bütün misafirlerimizden Allah razı olsun." sözleri ile mutluluk ve memnuniyetlerini ifade ettiler.

Vandahaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER