HAKK-DER'den istişare toplantıları…

Hak ve Kardeşlik Derneği’nin (HAKKDER) çeşitli şehirlerdeki istişare ve kardeşlik toplantıları sürüyor. Dernek Genel Başkanı Prof. Dr. Naki Erdemir, bu kapsamda İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu.

HAKK-DER'den  istişare toplantıları…

Hak ve Kardeşlik Derneği Başkanı Prof. Dr. Naki Erdemir, kardeşlik toplantıları adı altında bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çeşitli şehirleri dolaşıyor.


Konuyla ilgili gazetemize konuşan Prof. Dr. Erdemir, “İstanbul Avrupa  ve Anadolu yakasında birlik, beraberlik, kardeşlik, barış, adalet ve hak aşığı olan kardeşlerimizle harika, güzel, verimli istişarelerimiz devam ediyor. Ümmet mozaiğini oluşturan bir birinden değerli kardeşlerimizin istişareye katılmasını ve buluşmasını Allah hayırlara vesile kılsın. Ayrıca hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi arz ediyorum. Anadoluda derdi, davası ve hak ve adalet hassasiyeti olan tüm insanlar ihtiyacın farkına varmışlardır. Kendi sesinden yani Anadolunun yanık dertli yüreğinden, güneşin doğuşuyla doğduğu yerden ses bekliyor. Hak ve adalet ölçüsünde boy veren ses neden siz olmayasınız” ifadelerini kullandı.


Toplantıya katılanlara teşekkür eden Erdemir, “Tüm katılan işadamlarına, akademisyenlere, siyasi parti temsilcilerine, fikir adamlarına, eğitimcilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ülkemiz bölgemiz ve ümmet adına hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Allah bizlerin ayağını kaydırmasın yar ve yardımcımız olsun. Halk kendisinden bir ses arayışı içerisinde olduğunu bir kez daha haykırmış oldu” dedi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2020, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER