Gülpınar: Pendikspor'u yenmeyi arzuluyoruz

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, bugün deplasmanda karşılaşacakları Pendikspor’u mağlup etmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Gülpınar, 3 maçlık periyottan 9 puanla çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Gülpınar: Pendikspor'u yenmeyi arzuluyoruz

    Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Mamak FK karşısındaki güzel oyunlarını, Pendik karşısında da sergilemek istediklerini ifade etti.

    Takımlarının iyi mücadele ettiği zaman rakip kim olursa olsun her maçı kazanabilecek potansiyele sahip olduğunu belirten Direktör Serhat Gülpınar, yetenekli ve özellikli oyunculara sahip olduklarını söyledi.

   Mamak FK karşısında oyuncularının çok istekli ve arzulu oynadığını ifade eden Gülpınar, Pendik maçını kazanmak istediklerini söyledi.

 

    “PENDİK MAÇINA HAZIRIZ”

     Pendik maçına tam kadro hazır olduklarını söyleyen Gülpınar, “Pendikspor maçına tam kadro hazırız. Herhangi bir eksiğimiz, sakatımız, cezalımız bulunmuyor. Mamak galibiyetinden sonra Pendik maçı da bilindiği gibi çok önemli bir maç. Hedef anlamında zor ve önemli bir maça çıkacağız. Bütün maçlarımızı içeride ve dışarı en güzel şekilde geçip toplayabildiğimiz kadar puanlar ve galibiyetler hedefliyoruz. İnşallah 3 maçlık periyottan 9 puanla çıkmayı planlıyoruz. Mamak FK karşısındaki oyunumuzu Pendik karşısında da sergileriz. Takımımız iyi mücadele ettiği zaman rakip kim olursa olsun hiç önemli değil, her maçı kazanabilecek potansiyele sahip. Yetenekli, özellikli oyuncularımız var. Ama bunu sahada verilen mücadelede ön plana çıkarmadığınız zaman maçı kazanamıyorsunuz. Mamak maçında da oyuncularımız çok istekli, arzulu oynadılar. Buda tabii ki skora yansıdı. İnşallah bu oyunun aynısını Pendik maçında da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

    Takımda pozitif futbolcunun bulunmadığını belirten Gülpınar, Pendik maçına tam kadro ile gittiklerini söyledi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER