Erbakan mezarı başında anıldı

Eski Başbakan Necmettin Erbakan, ölümünün 12'nci yılında İstanbul'da mezarı başında anıldı. Anma töreninde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Erbakan hocamız denildiği zaman aklımıza gelmesi gereken ilk cümle ‘İslamsız saadet olmaz’ cümlesidir” dedi.

Erbakan mezarı başında anıldı

Merhum eski Başbakan Necmettin Erbakan, ölümünün 12'nci yılında Zeytinburnu Merkez Efendi'deki mezarı başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve birçok vatandaş katıldı.

Törende konuşan Necmettin Erbakan'ın oğlu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Cenab-ı Allah cennetinde inşallah bizleri buluştursun. Kendisiyle birlikte Hatice Erbakan annemiz ve Sabiha Erbakan yengemizi ve Erbakan ailemizdeki bütün geçmişlerimizi de rahmetle anıyoruz. Erbakan hocamız denildiği zaman aklımıza gelmesi gereken ilk cümle ‘İslamsız saadet olmaz' cümlesidir. Erbakan hocamızın bütün mücadelesi, bütün attığı adımlar ve eylemleri dönüp dolaşıp bu temel gerçeğe dayanıyor. İnşallah milli görüşün ikinci 50 yılında merhum Erbakan hocamızın gösterdiği hedefleri hep birlikte en kısa zamanda yaşamayı, yaşanabilir Türkiye'yi ve adil bir dünya kurmayı inşallah bizlere nasip eylesin” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2023, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER