Ekrem Arlı'dan, yeni şirket sözü

Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Ekrem Arlı, Ocak ayında yapılacak olan seçimlerde kazanması halinde Bakkalım 65 A.Ş.'yi kuracaklarını belirtti.

Ekrem Arlı'dan, yeni şirket sözü

    Van Bakkallar ve Manavlar Odası Başkan Adayı Ekrem Arlı, Büyükşehir İş Merkezi'ndeki bürosunda gazetecilerle bir araya geldi.
Arlı, yeni yılın başında seçimleri yapılacak olan Van Bakkallar ve Manavlar Odası'nda göreve gelmesi halinde yapacaklarını anlattı.

    Adaylık sürecinde esnafın birikmiş sorunlarına gerçekçi ve yapılabilir projeler üretmeye çalıştıklarını dile getiren Arlı, "Daha evvel halkımızla paylaştığımız ve Van için müjdeleyeceğimizi söylediğimiz projemizin ana hatları tamamlanmış bulunmaktadır. Bu anlamda "Van esnafı yeniden şahlanıyor, ayağa kalkıyor ve rekabet gücüne kavuşuyor" sloganıyla ele aldığımız Bakkalım 65 A.Ş. göreve geldiğimiz ilk anda kurulacaktır.  Ana aktörü Van Bakkallar Odası olacak olan Bakkalım 65 A.Ş. Odamızın üyeleri için bir umut kapısı olacaktır. Hiçbir üyemizden başlangıçta para alınmayacak, daha sonrasında üyelerin talebi doğrultusunda ortak karar alınarak hisse uygulamasına geçilebilecektir. Kısaca yeni şirketlerine kavuşacak olan Van esnafı yarınlarına daha güvenli ve umutla bakacaklardır" dedi.

    Bakkalım 65 A.Ş.'nin avantajlarına değinen Arlı, "Bu sayede, bakkalın, küçük esnafın kaybolmuş potansiyel gücü yediden doğacaktır. Bakkalım 65 A.Ş.  bünyesinde Mal Alım Birliği'ne gidilecek küçük esnafın fiyatta rekabet gücü artacaktır. Böylece tüketici diğer AVM şubelerine yönelmeyecektir. Aidat ve evrak ücreti gibi sorunlar çözüme kavuşacaktır. Yani üye odaya ödediği parayı misliyle odanın imkânlarından yararlanarak kazanacaktır. Esnafa ücretsiz muhasebe ücreti verilerek, esnafın giderlerinin minimum seviyeye düşürülmesine yardımcı olunacaktır. Maddi geliri düşük üyelerimize nakit yardımında bulunulacaktır. Kısaca özetlemiş olduğumuz bu yararları esnafımıza sunacağımızın mutluluğunu şimdiden yaşıyoruz. Bakkalım 65 A.Ş. ticari unvan için marka tescil başvurusu tarafımızdan yapılmış, gerekli ücretleri ödenmiş olan bu marka tarafımızdan odamıza hediye edilecektir.  Markanın başvuru belgesi ekte bilgilerinize sunulmuştur. İlimize, esnafımıza ve camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Arlı, toplantısını ‘Özlemle beklediğiniz değişime az kaldı’ sözüyle tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER