'Fahreddin Paşa'ya dil uzatılamaz!'

Türk Diyanet Vakıf Sen Şubesi Basın Sekreteri Adnan Özkan, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'in Fahreddin Paşa ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Özkan, Medine Müdafii Fahreddin Paşa'ya dil uzatılmasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

'Fahreddin Paşa'ya dil uzatılamaz!'

   Türk Diyanet Vakıf Sen Şubesi Basın Sekreteri Adnan Özkan, Birleşik Arap Emirliği Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'in Medine Müdafii Fahreddin Paşa hakkında sarf ettiği iftira ve karalama dolu sözlere tepki gösterdi.
   Adnan Özkan, Zayed'in Medine Müdafii Fahreddin Paşa hakkında sarf ettiği iftira ve karalama dolu sözleri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sosyal medya hesabından yapmış olduğu yakışıksız paylaşımları kınadı.
   Türk Diyanet Vakıf Sen Şubesi Basın Sekreteri AdnanÖzkan, gazetemize yaptığı açıklamada, "Kendilerini tarihi saptırıp ABD ve Siyonist çıkarlarına hizmet ettikleri için nefretle kınıyoruz. Filistin ve Kudüs konusunda kayıtsız kalan bu sözde güdümlü Emir müsveddeleri tamda Türkiye başkanlığında İslam Birliğinin kurulmaya çalışıldığı bir zamanda böyle bir meseleyi ortaya atıp Türk-Arap düşmanlığını oluşturmaya ve bu birlikteliği bozmaya yönelik sözler sarf etmeleri manidardır. Belli ki efendileri Trump'tan ve Siyonist Israil'den bu konuda talimat almışlar. Kendileri Vehabi oldukları ve Sünnilikle hiçbir bağlarının olmadığı halde, Sünni-Şia ayrımcılığı çıkarıp bu ümmeti bölmeye çalışan özellikle ABD ve müttefiklerinden almış oldukları uçak ve silahlarla Yemen'i bombalayan, Mısır'daki Müslüman Kardeşler kıyımına katkı sunan, Türkiye'deki FETÖ kalkışmasına açık destek veren bu Emirler, hiçbir zaman Arapların gerçek temsilcileri olmamışlar, bu gidişle de olamayacaklardır" dedi.
   Söz konusu kişilerin Fahreddin Paşa'yı anlamasını beklemediklerini belirten Özkan, "Fahreddin Paşa gibi yıllarca açlık ve sefalet içerisinde çekirge yiyerek ordusunu besleyen, Medine ve kutsal toprakları İngiliz Çetelerine karşı imanlı ordusuyla kahramanca savunmuş birini, zevk ve safa için milyonlarca doları gözden çıkaranlar anlayamaz. Gerek petrol, gerek hac ve umre gelirleriyle servetlerine servet katıp kuduran, yatırımını Amerika ve Avrupa ülkelerine yapanlar, Peygamber aşığı, Hicaz fedaisi bu Osmanlı Paşasını minnetle yâd etmeleri gerekirken, kutsal emanetleri çalmakla itham edip mide ve kafaları bu gibi safsatalarla bulandırmaya çalışacaklarına, İngilizlerle birlik olup Osmanlı evlatlarını arkadan nasıl kalleşçe vurduklarının, günümüzde ise biz Müslümanların ilk Kıblegâhı olan Mescid-i Aksa'yı ve Selahaddin-i Eyübi'nin yadigârı olan kutsal Kudüs'ü İslam düşmanı Yahudilerin insafına nasıl terk ettiklerinin hesabını versinler. Yıllarca İslam dinine hizmet etmiş ata ecdadımızı kötüleyerek, Sayın cumhurbaşkanımızı tıpkı Hristiyan ve siyonistler gibi hedef tahtasına oturtarak Türkiye düşmanlığı yapanların kime ve hangi davaya hizmet ettikleri artık herkes tarafından bilinmektedir. ABD, Israil ve onların kuklaları olan bu Emir müsveddeleri , ne yaparsa yapsınlar, Türkiye'mizin ve Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kurulacak olan İslam Birliğini bozamayacak, Kudüs'ü Siyonist Israil'in başkenti yapamayacaklar, inşallah! Bizler Türk Diyanet Vakıf- Sen Van Şubesi olarak haklı davasında sonuna kadar Filistinlilerin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz. Ayrıca Türkiye'nin Kudüs çağrısına duyarsız kalmayıp iştirak eden İslam Ülkeleri Liderlerini Amerika ve Israil'e karşı asil duruşları nedeniyle bu cesaretlerinden dolayı kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER