EDH üyelerinin ziyaretleri sürüyor

Ekonomide Değişim Hareketi (EDH) Necdet Takva öncülüğünde seçim ziyaretlerine devam ediyor.

EDH üyelerinin ziyaretleri sürüyor

   Van Ticaret ve Sanayi Odası seçim çalışmalarını yürüten Ekonomide Değişim Hareketi (EDH) Necdet Takva öcülüğünde üyelerle birlikte seçim ziyaretlerine hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında dün Van Marangozlar sitesinde bulunan esnafı ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Seçim sürecinden önce de esnaf ile sık sık bir araya gelen Necdet Takva ve EDH Üyeleri yine esnafla buluşmaya devam ediyor.
   Genellikle seçim çalışması için değil de esnafın sorun ve sıkıntılarını dinlemek adına yürütülen esnaf ziyareti çalışması,  esnaf tarafından oldukça memnuniyetle karşılanıyor. Esnafın EDH Üyelerinin kendilerini ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlemeleri ve çözüm noktasında çalışma yapacaklarını söylemlerini oldukça samimi bularak memnuniyetle dile getiriyorlar.
Marangozlar Esnafının sorunlarını dinleyip çözüm için çalışmalar başlatacaklarını dile getiren Van Ticaret ve Sanayi Odası mevcut Başkanı ve Başkan Adayı Necdet Takva,’’Bizler her daim esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını bizzat dinliyoruz. Sorunların çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız. Esnafımızın hiçbir şekilde mağdur olmasını istemiyoruz. Üretim konusunda çok önemli bir sektör olan Marangozculuğun kentin ekonomisini de ne derece katkı sağladığını görüyoruz. Bu sektörün daha gelişmesi adına ben ve ekibim olarak ne gerekiyorsa yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Şuan ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor ilerleyen günlerde ziyaretlerimiz devam edecek.’’ Şeklinde konuştu.
   EDH’ye çeçim çalışmalarında başarı dileyen Marangozlar Esnafı ise, ‘’EDH Üyelerinin bizleri işyerlerinde bizzat ziyaret etmesi memnuniyet vericidir. Seçim süreci olsun yada olmasın bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyor seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ dediler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2018, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER