Dilipak, Çakırgil ve Oğur Van'da konferans verecek

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, Star Gazetesi Yazarı Selahattin Eş Çakırgil ve Karar Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur bugün Van'da konferans verecek.

Dilipak, Çakırgil ve Oğur Van'da konferans verecek

             Usta Gazeteci-Yazarlar Abdurrahman Dilipak, Selahattin Eş Çakırgil ve Yıldıray Oğur, 'Van'dan Sesleniş' adlı panele katılacak ve gündeme ilişkin konuları değerlendirecek. Gazetemiz Yazarı ve aynı zamanda www.vansiyaseti.com adlı internet sitesi sahibi A.Baki Karacanın organizasyonunda, üç usta gazeteci-yazar Van'da konferans verecek.

 


              Bugün saat 13.00'te Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda 'Van'da Sesleniş' adlı panele katılımın yüksek olması bekleniyor. Panelin organizatörü ve aynı zamanda Gazeteci-Yazar A.Baki Karaca, herkesi söz konusu panele davet ederek, "Usta gazeteci-yazarlar bugün güzel bir konferansta vatandaşlarla birlikte olacak. Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, Star Gazetesi Yazarı Selahattin Eş Çakırgil ve Karar Gazetesi Yazarı Yıldıray Oğur, saat 13.00'te Van TSO toplantı salonunda halkımızla bir araya gelecek. Panelimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2018, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER