Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce yorumu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, adaylıktan çekilen Muharrem İnce için, "Adaylardan bir tanesi ne yapmış adaylıktan çekilmiş. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce yorumu

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

Adaylardan bir tanesi ne yapmış adaylıktan çekilmiş. Doğrusu üzüldüm keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi? Biz diğerleriyle yola devam ediyoruz önemli olan benim milletimin vereceği karar.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ!

Evet bay bay Kemal'in geçmişi bu, vesayetten, terör örgütlerinden kurtardığımız Türkiye'ye bunlar ne verebilir? Önlerine gelenlere makam mevki vaadi verip bu ülkenin yönetimine talip olunur mu? Dik durduk dikleşmedik, yola da böyle devam ettik. PKK'lıları FETÖ'cüleri cezaevinden çıkarma sözüyle belki birilerine sevimli görünebilirsin ama kim bu insanlar? Kim bu Selo? 51 Kürt kardeşimizi öldürdü bu Selo! Kılıçdaroğlu bunu kurtarmak için canhıraş çalışıyorlar. Milletimiz 14 Mayıs'ta kalbinde verdiği kararı sandıkta da tescilleyecek. Seçim gününe kadar çok çalışmamız lazım. 14 Mayıs'ta "Durmak yok, yola devam" diyor muyuz? 14 Mayıs'ta doğru adımlarla yola devam diyor muyuz? Bunun için pazar gününe kadar kapı kapı dolaşıyor muyuz?

"KASET KUMPASLARIYLA ÇİRKİNLEŞİYORLAR"

Birileri bizi seçim döneminde özellikle havayı germekle suçluyor ama kalkıp da terör örgütünün bu ülkeyi nasıl germek istediğini hiç konuşmuyorlar. Biz ülkemizi ve milletimiz söz konusu olduğunda değil havayı germek dünyayı da yerle bir ederiz. Bizim sevgimiz gibi öfkemiz de milletimiz içindir. Bunu terörle mücadelede gösterdik mi? Bu seçimlerde her türlü sertliği kabul ederiz ama çirkinleşmeye karşıyız. Size buradan küçük bir siyaset tüyosu vereyim çirkefleşen taraf, kaybedeceğini anlayan taraftır. Kimi kaset kumpasıyla çirkinleşiyor, kimi kötü sözle çirkinleşiyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER