Belli: Çocuklarımızı sevindirenler başımızın tacıdır

Van’da futbol okulu çalışmalarını sürdüren eski profesyonel futbolcu ve teknik direktör Oktay Belli, kendi sporcularına forma ve kırtasiye malzemeleri desteğinde bulunan İşadamı Zahir Kandaşoğlu’na teşekkür ederek, “Çocuklarımızı kim sevindiriyorsa bizim başımızın tacıdır” diye konuştu.

Belli: Çocuklarımızı sevindirenler başımızın tacıdır

Geçmiş dönemlerde önemli takımlarda forma giyen ve bazı takımları çalıştıran, ardından kurduğu futbol okullarında sporcu yetiştiren Oktay Belli, kendi spor okulundaki çocuklara destek olan İşadamı Zahir Kandaşoğlu’na teşekkür etti.

Amatör futbolculuk hayatı 1999 yılında Van Gençlikspor’da başlayan, ardından 2001 yılında Vanspor Futbol Kulübü’ne geçen Oktay Belli, 2003 yılında profesyonelliğe geçiş yaparak Gaziantepspor’a transfer olmuştu. 2005 yılında Gaziantepsor’dan karşılıklı anlaşarak ayrılan Belli, aynı yıl Amed Sportif takımına geçmişti. 2006 yılında Karamanspor, 2007 yılında ise Kilis Belediyespor’da forma giyen Oktay Belli, 2010 yılında Başkale Gençlikspor’da antrenörlük yapmaya başladı.

2012 yılında Kovancılarspor, daha sonra ise Van İpekyoluspor’a geçen Belli, daha sonraki yıllarda Kovancılarspor, Patnosspor gibi takımları çalıştırmıştı. Fenerbahçe Futbol Okulu’nda birkaç yıl sorumlu olarak görev yapan Belli, şimdi kendi futbol okulunu çalıştırıyor.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Belli, futbol okulundaki çocuklara Vanspor forması ve kırtasiye malzemeleri desteğinde bulunan Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Zahir Kandaşoğlu’na teşekkür etti. Belli, “Futbol okulumuzdaki çocuklar uzun süredir Vanspor forması istiyordu. Bizler de bu durumu İşadamı Kandaşoğlu’na ilettik. Sağolsun kendisi bizi ve çocuklarımızın isteğini kırmayarak destek oldu. Çocuklarımızı sevindiren herkes başımızın tacıdır” diye konuştu.
Bölge:Onur Bayer

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2020, 17:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER