BBP heyetinden, Müdür Sünnetçioğlu'na ziyaret…

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya ve Tuşba İlçe Başkanı Mustafa Gezer ile birlikte, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’nu ziyaretinde bulundular.

BBP heyetinden, Müdür Sünnetçioğlu'na ziyaret…

     İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya ve Tuşba İlçe Başkanı Mustafa Gezer yapmış olukları nezaket ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ifade etti.

    Yapılan görüşmede, pandemi sürecinde sağlık çalışmaları ve Van’da yaşanan Covid-19 vakaları, vatandaşların pandemi ile ilgili tutumları ve geline noktada vaka oranları hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

   Doç. Dr. Sünnetçioğlu, vatandaşlardan yeni tip korona virüs ile mücadelede en önemli maddeler olan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını istedi.

    Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Sağlık Bakanlığı kovid-19 sürecini çok iyi yönetti. İlimizde de Pandemi sürecinde başarılı ve fedakâr çalışmalar yürüten tüm sağlık personeline teşekkür ederek; İl Başkanı Mevlüt Kaya,  Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun resminin olduğu dergi ve tablo takdiminde bulundu. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2020, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER