Başkale'de 600 çöp konteynırı dağıtıldı

Başkale Belediyesi tarafından daha temiz bir Başkale için yeni alınan 400 litrelik galvanizli 600 adet çöp konteynerlerinin dağıtımı yapıldı.

Başkale'de 600 çöp konteynırı dağıtıldı

   Kırsal mahallelerin çöp sorununu ortadan kaldırmak için belediye tarafından yeni alınan 600 adet çöp konteynırı bütün mahallelere götürülerek dağıtıldı.

   Belediye öz kaynakları tarafından alınan 600 adet 400 litrelik galvanizli çöp konteynerleri kademe ekipleri tarafından kırsal mahallelerde çöplerin çevreye atılmaması için belirlenen yelerlere yerleştirildi.

   “Daha Temiz Bir Başkale İçin Çalışıyoruz”

    İlçe merkezine bağlı 132 mahallesi bulunan Başkale Belediyesi’nin sorumluluk alanının geniş olduğuna belirten Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk,  “Başkale Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini her zaman önceliklerimiz arasında tutuyoruz. Yapılan çalışmalar çerçevesinde temizlik hizmetlerinin aksamaması için 600 adet 400 Litrelik galvanizli çöp konteyner satın aldık. Ekiplerimiz tarafından belirlenen yerlere çöp konteynerlerinin yerleştirilmesiyle kırsal mahallelerimizin çöp sorunu çözüme kavuşturmuş bulunmaktayız ”  dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER