Bakan Koca, 261'inci saatte enkazdan çıkarılan Mustafa'nın telefon görüşmesi anını paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da bir özel hastanenin enkazından depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı.

Bakan Koca, 261'inci saatte enkazdan çıkarılan Mustafa'nın telefon görüşmesi anını paylaştı

Bakan Koca, Twitter hesabından Hatay'da bir özel hastanenin enkazından depremin 261'inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı'nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı. Koca paylaşımında, “Hatay'da enkaz altından 261'inci saatte, bu gece kurtarılan Mustafa, tıbbi müdahalenin ardından ilk olarak, telefon numarasını hatırladığı bir yakınını aradı. Kardeşimiz Mustafa'yı bu kadar iyi görmekten çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

HATAY'DA 12 YAŞINDAKİ OSMAN, 260 SAAT SONRA ENKAZDAN KURTARILDI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Hatay'da enkaz altında kalan 12 yaşındaki Osman, 260. saatte arama kurtarma ekipleri tarafından sağ çıkarıldı.

Türkiye'yi yasa boğan deprem faciası 12. gününde. Can kayıplarının 38 bini geçtiği, 250 binden fazla insanın evsiz kaldığı afetin yaraları sarılıyor.

Bir yandan da 12. günde de mucize kurtuluşlar devam ediyor.

12 YAŞINDAKİ OSMAN, 260. SAATTE KURTARILDI

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde bir binanın enkazından 12 yaşındaki çocuk, depremin 260. saatinde sağ çıkarıldı. 12 yaşındaki Osman, Buket Apartmanı enkazından kurtarıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2023, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER