Ak Parti'li Yaviç'ten anlamlı davranış…

Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç, seçim çalışmalarının yanı sıra zaman zaman kendilerine gelen acılı durumlara da kayıtsız kalmıyor. Yaviç, mağdur aileleri ziyaret ederek onların belli süre hayatlarını idame etmeleri için gerekli yardımların yapılmasına vesile oluyor.

Ak Parti'li Yaviç'ten anlamlı davranış…

             Van’da yerel seçim yaklaşırken partilerin çalışmaları da devam ediyor. Ancak seçim çalışmalarının yanı sıra kentteki fakir, hasta ve muhtaç insanlara yönelik de ziyaretler olmuyor değil.

 


            Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç ve İpekyolu Belediye Başkan Adayı Muhsin Aydın da seçim çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç sahiplerini de ziyaret ederek onların ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile oluyor.

 


            Ak Parti’li Vesim Yaviç ilçenin ücra bir mahallesinde ziyaret ettiği mağdur bir ailenin sıkıntılarının çözümü konusunda ilgililerle görüşmeler yaparak söz konusu aileye çözüm olmaya çalıştı. Yaviç, gazetemize yaptığı açıklamada, “Sadece oy hesabı yaparak çalışmıyoruz. Yarın hepimiz öleceğiz ve hesap vereceğiz. Mazluma, garip ve fakire ne yaptığımız sorgulanacak. O yüzden bizler de mümkün mertebe bu tür insanlarımıza ulaşıyor, hasta ise hastalığına çözüm bulmaya, fakir ise ihtiyaçlarını gidermeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER