Öztürk, kursiyerlerin sertifikalarını verdi

İpekyolu Belediyesi tarafından sürdürülen okuma-yazma kurslarını bitiren kursiyerler, sertifikasını İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk’ten aldı.

Öztürk, kursiyerlerin sertifikalarını verdi

    Tüm yurtta uygulamaya konulan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile değerli eşlerinin başlattığı okuma yazma seferberliğinin ilk halkasında, İpekyolu Belediyesi organizasyonunda kış ayları boyunca devam eden kursları bitiren kadınlar için sertifika dağıtım töreni düzenlendi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'ün de katıldığı programda, kursiyerler sertifikasını aldı.

    İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün koordinasyonu ve Halk Eğitim Merkezi’nin destekleriyle yapılan kurslarda bu güne kadar 1. Kademede 36 kursiyer; 2. Kademede 15 kursiyer sertifika almaya hak kazandı. 12 kursiyerin eğitimi devam ediyor. 

     Törende bir konuşma yapan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Cumhurbaşkanı ve Değerli Eşlerinin başlattığı okuma yazma seferberliğini  sürekli olarak devam ettireceklerini belirterek, hedeflerinin İpekyolu İlçesi'nde okuma yazma bilmeyen vatandaşımız kalmayana kadar kursları sürdürmek olduğunu vurguladı.  

    Kursiyerlere bir de müjde veren Öztürk, sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerin İpekyolu Belediyesi tarafından geziye gönderilerek ödüllendirileceğini bildirdi. Törenin sonunda kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi.        

     Öztürk daha sonra Berivan Kültür-Sanat Merkezi’nde devam eden kursları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER