Müdür Şipal'den, okullara ziyaret…

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, beraberindeki Şube Müdürleri Sadrettin Kelen, Aydın Acarsoy,  Mehmet Nuri Candemir  ile birlikte yüz yüze eğitimin üçüncü aşamasında ilçe okullarına ziyarette bulundu.

Müdür Şipal'den, okullara ziyaret…

 İpekyolu İlçesi’ndeki Şehit İsmail Öztürkçü Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Şehit İbrahim Karaoğlan Anadolu Lisesi,  İMKB Fen Lisesi, Mesut Özata Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, 15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret edildi.
  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal ve Şube Müdürleri, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek uzun bir aradan sonra okulda olma heyecanlarına ortak oldu ve öğrencilere maske, mesafe ve hijyen konularında dikkatli olmaları uyarısında bulundular.
Okullarda her türlü tedbiri alarak ve hijyen koşullarını sağlayarak güvenle eğitim alacak ortamlar oluşturduklarını ifade eden  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal, 2 Kasım 2020 tarihinde okullarında yüz yüze eğitime başlayan 5. ve 9. Sınıf öğrencilere ve uzaktan eğitimlerine devam eden tüm öğrencilere ve öğretmenlere sağlıklı, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini temenni etti. Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 20:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29