Aynı saatlerde DEM Parti’nin diğer milletvekilleri ve yöneticileri de Edremit ve Tuşba’da esnafla bir araya gelerek, yarın yapılacak toplantıya ilişkin bilgilendirmede bulundu.

İpekyolu Belediyesi'nden çevre temizliği ve yol bakım seferberliği
İpekyolu Belediyesi'nden çevre temizliği ve yol bakım seferberliği
İçeriği Görüntüle



DEM Parti Van örgütü, yarın Van’da düzenlenmesi planlanan toplantı öncesinde kent genelinde esnaf ziyaretleri yaptı. DEM Parti Van Milletvekili Zülküf Uçar, parti yöneticileri, İnsan Hakları Derneği (İHD) eş başkanı ile yerine kayyum atanan Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Neslihan Şedal’in yer aldığı heyet, İpekyolu ilçesinde esnafı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.


Ziyaretler sırasında heyet, esnafla birebir sohbet ederek yarın saat 13.00’te gerçekleştirilecek toplantıya dair bilgi verdi. Yapılan görüşmelerde, Rojava’da yaşanan gelişmelere dikkat çekilirken, toplantının amacının kamuoyunu bilgilendirmek ve yaşananlara ilişkin görüşleri paylaşmak olduğu ifade edildi.


Aynı saatlerde DEM Parti’nin diğer milletvekilleri ve yöneticileri de Edremit ve Tuşba ilçelerinde eş zamanlı olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Üç ilçede yapılan ziyaretlerde, yurttaşlar yarın düzenlenecek toplantıya davet edildi.


Toplantının, 22 Ocak Perşembe günü saat 13.00’te Van Mall AVM önünde başlayacağı, yürüyüş güzergâhının ise Maraş Caddesi üzerinden Kent Park’a kadar olacağı bilgisi esnafla paylaşıldı.

Muhabir: Büşra Tekin