Ordu Caddesi'nde işgale izin yok

İpekyolu’nda kanayan bir yaraya dönüşen Ordu caddesindeki seyyar satıcılara ve esnafın kaldırım işgaline karşı ortak denetim gerçekleştirildi. Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Koordinasyonu, Kolluk Kuvvetleri desteği ve İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimler sonucunda, tespit edilen olumsuzluklara müdahalede bulunularak gerekli işlemler yapıldı.

Ordu Caddesi'nde işgale izin yok

Koronavirüs tedbirlerinin de yaygın olarak alındığı Van’da,  Zabıta denetimleri de sıklaştırıldı. Bu çalışmalar kapsamından Van Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Koordinasyonu, Kolluk Kuvvetleri desteği ve İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen ortak denetimlerde, kentin merkezi caddelerinden biri olan Ordu Caddesinde, esnafın kaldırım işgali ile seyyar satıcıların gelişigüzel satış yapmalarına engel olunarak müdahalede bulunuldu.

 

Amaçlarının sağlıklı koşullarda tüketiciye ürünlerin ulaştırılması ve kaldırım işgaline son verilmesi olduğunu belirten İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29