Yeni bir sezon

Önümüzde yeni bir sezon var.

Bu yeni sezon için takımlar belirledikleri hedefe göre şimdiden çalışmalarına başlamış durumda. Hemen hemen her takımın elinde mutlaka bir transfer listesi mevcut.

Ama özellikle hedefi olan takımlar işi bilen ve işin erbabı teknik kadro ve kaliteli futbolcuları kadrolarına dahil etmek için uğraşıyor.

Şimdiden tüm takımlara kolay gelsin diyerek kendi cephemize bakalım. Evet temsilcimiz Vanspor yeni sezon için adımlar atmaya başlamış durumda.

 Yönetim takımın başına Teknik Direktör olarak Ercümend Coşkundere'yi getirerek hedefinin şampiyonluk olduğunu gösterdi.

Geçen sezon Sakaryaspor'da görev yapan ve takımın şampiyon olmasında önemli rol oynayan Ercüment hoca bence Vanspor için isabetli bir karar olmuştur. Yani bu ligin en iyi tecrübeli hocalarından biri takımın başına getirildi. Ercüment hocanın gelişi sosyal medyada gördüğümüz kadarıyla taraftarlarımızı da memnun etmiştir.

Biz de hocamıza hoş geldin diyoruz. Ercüment hocanın İşi bilen işin ehli bir hoca olarak Vanspor'a katkılar sağlamasını ve takımı hedefe taşıması hepimizin beklentisidir.

Temsilcimiz Vanspor Teknik kadronun ardından transfer çalışmalarına da başlamış durumda. Burada Şunu da belirtmekte fayda vardır.

Transferde hocanın da fikrinin alınması önemlidir. Hem hedefe varma hem de yarın bir sıkıntı oluştuğunda hoca transferler bilgimizin dışında yapıldı diyerek kenara çekilmemesi açından da önemlidir.

 Evet transfer çalışmalarına başlayan ekibimiz bu sezon takıma büyük katkılar sağlayan Emrah Tacir, Barış Gök ve Oktay Aydın'la anlaştı. Bu da çok isabetli bir karar olmuştur.

Bu 3 arkadaşımızda mücadeleleriyle takıma büyük katkılar sağlamış yine de sağlayacaklardır.

Şu ana kadar yönetimin arttığı adımlar bence güzeldir. Bu tutarlılık ve disiplinle devam edilirse bu sezon bizim sezonumuz olacaktır.

Bu çerçevede Yönetim Kurulu transfer büyük bir özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Takımın başarısı için büyük çaba sarf ediyorlar.

Kendilerine teşekkür ediyoruz. Şunu hatırlatmakta fayda vardır. Şampiyonluk için inanıyoruz ki güzel bir takım oluşturulacak. Ama geçen sezon özellikle gol yollarında yani forvet mevkiinde sıkıntılar yaşadık.

İyi bir forvet takımı sırtlar düşüncesiyle takıma kaliteli gol yollarında etkili bir forvet transferi yapılması beklentimizdir.

Evet yeni bir sezon için yeni bir takım oluşturulacak. Biliyoruz ki bu maddi olarak çok külfetli olacak. O açıdan herkesin bu süreçte takıma maddi ve manevi destek vermesi takımın hedefine varmasını kolaylaştıracaktır.

Artık bu sezon bu güzide kenti 1. Ligde taçlandırmak için hep destek tam destek diyoruz.

YORUM EKLE

banner29