Vanspor'da gol zinciri kırıldı 

Öncelikle Mamakspor galibiyetinden dolayı Vanspor’u tebrik ediyoruz.
Alınan 3-0’lık galibiyet takıma moral olurken, karamsar havayı da dağıtmış oldu.
Bu maçla gol zinciri kırıldı.
Şimdi sıra galibiyetler zincirinde.
İnanıyorum ki onu da kıracağız. Yeter ki bir olalım birlikteliğimizi koruyarak takımımıza sahip çıkalım, destek verelim.  
Ligde 9 haftalık maraton geride kaldı.
Geride bırakılan 9 haftalık maç maratonuna baktığımızda grupta yer alan her takımın her takımı yenebildiğine de şahit olduk.
 Ligin ilk devresi için kalan 10 haftalık maraton özellikle zirve hesapları yapan takımlar açısından zorlu geçecek.
Çünkü her takımın her takımı yenebildiği kırmızı grupta, zirve hesapları yapan takımlar kadar diğer takımlarda ilk devreyi potada bitirmenin mücadelesini verecek.
Ligin ilk haftalarında liderlik koltuğuna oturan Turgutluspor’un düşüşü devam ederken, son haftalarda istikrarlı bir çıkışla yoluna devam eden  Eyüpspor’a liderliği devretti.
Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmalar her ne kadar heyecan vermese de sahada yine de çetin mücadeleler verilmeye devam ediliyor. 
          1 Maç eksikle tamamlanan ligin 9. Haftası diğer haftalarda olduğu gibi yine sürpriz sonuçlarla tamamlandı. Ligin 9. Haftasında en büyük sürpriz Sakarya’da yaşandı.
 Kurduğu güçlü ve kaliteli kadrosuyla Sakaryaspor, küme düşme potasında yer alan Bodrum Belediyespor’a hem de sahasında 6-2 mağlup olması herkesi şaşırtırken, Elazığspor’un deplasmanda Tarsusspor’u ve Etimesgutspor’un ise Turgutluspor’u mağlup etmesi de belki de haftanın sürpriz sonuçları oldu.
 Ligin 9. Haftasında Mamakspor’u konuk eden ekibimiz, zirve yarışında önemli bir galibiyet aldı.
Ligin başından bu yana gol atma sıkıntısı yaşayan Vanspor, bu maçta filelere gönderdiği 3 golle gol zincirini de kırmış oldu. Temsilcimizin aldığı bu galibiyeti daha güzelleştiren, Sakaryaspor, Turgurtlu ve Serikspor’un puan kaybetmesi oldu. Bu galibiyetle 15 puanla 5. sırada yer alan temsilcimiz yeniden zirvedeki yerini alırken, gözler ligin 10. Haftasında oynanacak olan kritik karşılaşmalara çevrilmiş durumda. Bu hafta oynanacak olan Kırşehir-Sakarya, Serik- Eyüp maçlarında çıkacak sonuçlar bizim açımızdan önemli. Bunun önemsizleşmemesi içinde Vanspor’un mutlaka Pendikspor deplasmanından galibiyetle dönmesi lazım.
 O açıdan biz rakiplerimizin oynayacakları karşılaşmaları göz önünde bulundurarak İstanbul deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmenin hesaplarını çok iyi yapmalı ve bu maça çok iyi adapte olmalıyız.
Pendikspor maçından alınacak 3 puan sayesinde puan cetveli bizim için çok daha güzel olacak.
Hem istikrarlı bir çıkışa vesile olacak hem de bu sayede kentte futbol rüzgarı daha da güzel esmeye başlayacaktır.
Ekibimizin Pendikspor’u mağlup edecek gücü var mı? Bence vardır. Yeter ki rehavete kapılmayalım disiplini elde bırakmadan mücadelemizi verelim.
Tekrar Mamak galibiyetinden dolayı ekibimizi tebrik ediyor, Pendikspor maçında başarılar diliyorum. 
YORUM EKLE