Vanspor'a liderlik yakışıyor

            Ligde 4. Haftayı geride bırakırken ekibimizin istikrarlı gidişatı ve liderliği alması kente futbol rüzgârları estiriyor.
Puan cetvelinde Vanspor’u lider olarak görmek ayrı bir heyecan veriyor.
Kentin merkezinden en uzak köşesinde konuşulan konuların başında bugün Vanspor yer alıyor. Uzun yıllar sonra elde edilen bu başarı taktire şayandır.

 


        Geçen sezon TFF 3. Ligde hemen hemen her hafta maçlarında büyük şansımız olmasına rağmen liderliğe ismimizi yazdıramadık. Ama bu sezon TFF 2. Ligde yeni bir takım olmamıza rağmen elde edilen başarılı sonuçlar sayesinde 4. Haftada ekibimiz liderlik koltuğunu hak ederek devr aldı. Hele hele deplasman da farklı skorla kazanıp lider olmak daha da güzel bir duygu.

 


        Buradan Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk, teknik direktörümüz Hasan Erkin Şimşir ve tüm futbolcu kardeşlerimizi şehrimize bu güzelliği yaşattıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Evet ligde 4. Haftayı geride bıraktık. 4. Hafta maçları sonunda ekibimiz hem lider hem de grupta Tuzlaspor’la birlikte mağlubiyeti olmayan takım konumunda. Yani TFF 2. Ligde yeni takım olmamıza rağmen elde edilen başarı kesinlikle küçümsenemez desteklenilecek bir başarıdır.

 


       Bu başarı grafiğinin devam etmesi içinde bu kente yaşayan herkesin artık elini taşın altına koyması gereklidir. Takımımızı maddi olarak destekleyip birlik ve beraberliğimizi korursak biz ligin sonu gelmeden belki de Şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

 


         Uzun yıllar sonra elde edilen bu şans için ‘Haydi Van Takımına Destek Ver ‘sloganıyla hareket ederek takımın maddi sıkıntı çekmesinin önüne geçmeliyiz. Yoksa yaşanacak bir maddi sıkıntı bu şansı elimizden tamamen alır götürür.
Ligin 5. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. Ekibimiz sahasında Kahramanmaraşspor’u konuk ederken takipçimiz olan Tuzlaspor ise Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek. Bu maçta çıkacak bir beraberlik bizim açımızdan önemlidir. İnşallah ligin 5. Hafta maçlarının son düdüğü çaldığında yakın takipçimizle aramızda puan farkı oluşmuş olacak.
Bodrumspor deplasmanında atılan 4 gol ve alınan 3 puan, gruptaki rakiplerimize de şunu gösterdi. Vanspor içeride olduğu gibi deplasmanda da kazanmasını bilen güçlü ve kaliteli bir takım. İşte tamda bu noktadan sesleniyoruz. Van olarak bu takıma sahip çıkarsak sezon sonu gelmeden Şampiyonluğumuzu ilan eder, geçen sezon olduğu gibi gol kralını da biz çıkartırız.

 


                Rehavete kapılmayacağız. Rakibi küçümsemeyeceğiz. İşte Kırşehir Belediyespor kendi sahasında beklemediği bir mağlubiyet adlı. Bu mağlubiyet belki de Kırşehirspor’a pahalıya mal olacak. O yüzden aynı disiplinle rakiplerimize bakmadan yolumuza devam etmeliyiz.

 


Tekrar Kulüp Başkanımız Servet Yenitürk, teknik direktörümüz Hasan Erkin Şimşir ve tüm futbolcu kardeşlerimizi şehrimize bu güzelliği yaşattıklarından dolayı ve Bodrum deplasmanında takımı destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.
 Pazar günü hep destek tam destek için, haydi maça diyoruz.

YORUM EKLE

banner29