Van yemekleri

     Başta gelir ayran aşı Güzeldir  Van yemekleri Keledoş onun gardaşı Güzeldir Van yemekleri .. Şor balıkla pilava dal Sütlü aşa bir selam sal Şurva ile baş başa kal Güzeldir Van yemekleri. .. Van Cacığı ile Kade Eksik olmasın Helise Ardından gelsin Asude Güzeldir Van yemekleri. .. Bahar vakti Çiriş aşı Yaz ayları Çorti Aşı Kış gelince Gurut Aşı Güzeldir Van yemekleri. .. Sabah Kaymağı unutma Gurıtu yabana atma Murtuğayı ihmal etme Güzeldir Van yemekleri. .. Evelik ve Tırşı Aşı Çörek kahvaltının başı Avanit dar gün yoldaşı Güzeldir Van yemekleri.

Çiriş ve Çağ Gavurması Nefis Kaburga Dolması Yedin mi kaşık tatlısı Güzeldir Van yemekleri. .. Unutulmuştur Püşürük Hani nerde Gılorik Çok şükür bilinir Keşkek Güzeldir Van yemekler. .. Ömründe Şurva yedin mi? Tütü yü erak ettin mi? Kabak gağı kuruttun mu? Güzeldir Van yemekleri. .. Acem ve Elbak Köftesi Bir de Kabak Boranisi Ve Balık Bostaniyesi Güzeldir Van yemekleri. .. Kürt Köftesi sık ça yenir Kahvaltı da Otlu Peynir Çılbır her sofrada gelir Güzeldir Van yemekleri. .. Karın ve Balık Dolması Yetim Patates Mıhlası Ne hoştur Balık Sarması Güzeldir Van yemekleri.

     Sütlü Buğday ve Gavuga Etli Pilavla Gavurma Hatırlarda mı bulama Güzeldir Van yemekleri. … Kengerli Pilavı tadın Yağniye gavurma katın Baklavayı sona bırakın Güzeldir Van yemekleri. .. Dut Gavutu, Sade Gavut Kışa Armut Turşusu  tut Aya Köftesine kat kurut Güzeldir Van yemekleri. .. Mumbar dolması ne hoş Sirmolu Pilav ye ve koş Kalbur Hurmasının ye coş Güzeldir Van Yemekleri. .. Pestilli Lahana Sarma Piti nin hatrını kırma Sengeserden geri  durma Güzeldir Van yemekleri. .. Eşgili başlarda taçdır Güzebaz derde ilaçtır Cevizli Fetir devadır Güzeldir Van yemekleri.

Çatal ve Demir Tatlısı Yedin mi Peynir Helvası Nefis Kayısı Dolması Güzeldir Van Yemekleri. …

    Kelle Paça ve İşkembe Kışın hoş gider Erişte Sütlü Aş ile Aşure Güzeldir Van  yemekleri ..

Bize özel Van Pastası Lezizdir Kürt Baklavası Karanfilli Ayva Tatlısı Güzeldir Van yemekleri. .. Cılbırı hiç unutmadık Güveçten geri kalmadık Lübyesiri hiç tatmadık Güzeldir Van yemekleri. ..

      Tuzlu ve Tandırda Balık Kekikli Pilavla, Tırşık Bizde eksik olmaz hedik Güzeldir Van yemekleri. .. Boğa Diken Salamurası Bulgur Aşı, Savar Çorbası Bir de Erik Kızartması Güzeldir Van yemekleri. .. Ekşi Elma Yemeği ye Ayva Yemeği ne hoş de Tad var Kavutlu Kadede Güzeldir Van yemekleri. .. Kaklı Pliav, Balık Çorbası Bostaniye ve Un Helvası Yoğurtlu Yaprak Sarması Güzeldir Van yemekleri. .. Hoştur Kavurma Mıhlası Öksüzdür Soğan Dolması Ağuzun da geldi sırası Güzeldir Van Yemekleri. .. Vanlı Ayran aşı sever Keledoşu pek çok över Şair Ümit şiire son ver Güzeldir Van yemekleri.

YORUM EKLE

banner29