Takımına sahip çık

   Önce şunu söylemekte fayda vardır.
  Takımına sahip çık, hiç bir şey bitmiş değil.
  Erzincanspor deplasmanın dan alınan mağlubiyetle, şampiyonluğa oynayan takım, yine eleştirilerin odağı oldu. Her yerden bir ses geliyor.
   Bu seslerin takıma bir katkısı var mı? Yok. Bilende bilmeyende, eleştiriler yapıyor, istifa diye yazıp çiziyor.
Gidenin yeri nasıl dolar, bunun hesabını yapmadan, yazması, çizmesi, söylemesi kolay geliyor bazılarına.
Takım başarılıda olsa başarısız da olsa bu sesler hep çıkar. Herkes kendince yazar olmuş salladıkça sallıyor. Sonrada bu ilin basını nerede diye veryansın ediyor. Eeee siz varken bize sıra gelmiyor ki kardeşim.
Hepimiz bir olalım, bu ilin takıma saldıralım.
   Eleştirilerle yerden yere vuralım. Kim kaybedecek. Van kaybeder. Van'ın sporu kaybeder. Ama ben bunu yapamam.
Çünkü tabloya bakarak, biraz geniş düşünmek lazım.  Ne şampiyon belli ne Play Offa kalan nede küme düşen takımlar belli olmuş. Daha ligin bitimine 27 haftalık bir maraton var.
   3 Puanlık sistemde neler yaşandığını hepimiz biliyorken, elimizde bunu başaracak bir takımı kadromuz varken, bu kadar saldırıya ne gerek var. Bir değişim gerekiyor. Bunda hepimiz hemfikiriz. Ama bırakalım da yönetim akli selim bir şekilde çözüm bulsun. Hepimiz bir yerden saldırırsak, bu takımada yansırsa o zaman vay halimize.
Biraz sabırlı olalım ve bekleyelim, adımlar mutlaka atılacaktır.
Şampiyonluğa oynayan bir takımın her maçını kazanacak diye bir garantisi var mı? Tabiki yok. Ama galibiyette olduğu gibi mağlubiyette de takımımız arkasında durursak, işte o zaman başarılı oluruz. Bu hafta kendi sahamızda oynuyoruz.
Biz kazandığımızda, rakiplerimiz kaybettiğinde yine zirvedeyiz. Demek ki 3 puanlık sistemde dengeler sürekli değişebiliyor.
 Bizler büyük Vanspor sevdalılarıyız. Mağlubiyetlerde içimiz yanıyor. Hepimiz üzülüyoruz. Evimize moralimiz bozuk gidiyoruz.
 Ama geçmişte Vanspor nice zorlukları aştığına da hepimiz şahidiz. Taraftarlar ne içeride nede deplasman da takımı yalnız bırakmadı.
  Galibiyetlerde olduğu gibi mağlubiyette de takıma sahip çıktı. Bugünde bunu yaparak, bu zor süreci atlatacağımıza inanıyorum.  
Hiç bir şey bitmiş değil. Takım kadrosuna baktığımızda gerçekten bu ligin üstünde bir takım kadromuz var. Ama noksanlık ve sıkıntı da var.
Bu sıkıntının varlığından yönetiminde haberi var.
   Onların da bunun bilincinde hareket ettiklerine ve bu sorunu çözmek için mücadele ettiklerine ve kısa zamanda da bu sorunu çözeceklerine inanıyorum.
Hiç kimse bu takımın kötü bir gidişat sergilemesini istemez. Bizler bu il futbolunun kaybetmesi için değil, kalkınması için mücadele etmeliyiz.
 Biraz sağduyulu olmamız da fayda var. Başta da dedim ya Zararı kim görecek diye düşünmeden, herkes bir yerden saldırıyor. Yazık günahtır. Bu takım bu ilin vazgeçilmezidir. Mağlubiyetlerde hepimiz yıkılıyorsak, bu şunu gösteriyor.
   Biz gerçekten bu takımı çok seviyoruz. O açıdan, bir olacağız. Kenetleneceğiz.
Takımı sahipleneceğiz.
   İnanıyorum ki yönetimde gerekli adımı atarak, bu sorunu çözecektir.
   Bizler birlik ve beraberliğimizi kaybetmeyelim ki, güzel günler görebilelim.

YORUM EKLE

banner29