Lige güzel başladık

  Ligin 2. Devresi karşılaşmaları başladı. 2. Devrenin ilk haftasında zirve hesapları yapan takımların puan ve ya puanlar almaları dikkatlerden kaçmadı. Tabi bu takımlardan biride bizim ekibimizdi.
   Ankara Demirspor karşılaşması ekibimiz için belki de 2. Devrenin en önemli ve kritik karşılaşmasıydı. Tüm gözler bu maça çevrilmişti. Çünkü alınacak bir mağlubiyetle hem zirveden kopabilir hemde tüm umutlarımız kırabilirdi. Ama ekibimiz verdiği mücadeleyle buna müsaade etmedi.
   Kanal 68 Tv’nin maçı canlı vermesi sebebiyle tüm kent ekranlara kilitlenmiş, Van’dan Ankara’ya giden ve hava şartlarına rağmen birçok zorlukları aşan grup kara kobralar, tribünde yerlerini almıştı. Hedef ya puan yada puanlardı. Yeni bir yönetim, yeni bir teknik kadro ve yeni transferlerle ekibimiz de işin bilincinde kazanma arzusuyla sahaya çıktı ve sahadan 1 puanla ayrılmasını bildi. Teşekkürler.
    Alınan 1 puan kesinlikle küçümsenmemelidir. Çünkü deplasman da en kritik rakibinle oynuyorsun. Bu 1 puan hem 3 puan değerinde hem de Zirve ve Play Off yolunda umutların kırılmamasına vesile oldu. Deplasmanda alınan 1 puanla 2. Devreye güzel başladık.Tabi ekibimiz 1 puan alırken birçok rakibimiz haftayı 3 puanla kapattı. Biz buna bakmadan alacağımız puanlara bakarak yolumuza devam etmeliyiz.
   Çünkü önümüzde 16 haftalık bir maraton var. Bu maraton sürecinde inişli çıkışlı haftalar yaşanacak ve sürekli dengeler değişecektir. Aslında bu maçı kazanabilirdik. Lakin giden yönetim ve teknik kadronun takımda banko oynayan futbolcuları göndermesi işimizi zorlaştırdı. Böylesi birs hata nasıl yapılmış anlamış değilim.
   Değişimin olacağını bilen bir yönetim ve teknik kadro, futbolcuları göndermeden, yeni yönetim ve teknik kadroyu mutlaka  beklemesi gerekirdi. Bence bu hem yanlış hem de büyük bir hatadır. İnşallah bunu aşacağız.
   Çünkü yönetimiyle, teknik kadrosuyla, takımıyla, taraftarıyla, basınıyla kısacası her yönüyle takımı etrafında kenetlenmiş bir kent konumuna geldik.
   Bu birlik ve beraberlik bizi başarıya götürecektir. Önümüzdeki Kırıkhanspor maçında dolacak tribünlerde bunu göstergesi olacaktır.
   Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve yönetim kurulu maçı heyecanla izlemeleri gözlerden kaçmazken, yeni teknik direktör Feyyaz Uçar’da aynı heyecanla ilk maçını başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Tabi takımda eksik noktalar hemen göze çarpıyordu. Biz desek de demesek de, gerek kulüp Başkanı Servet Yenitürk ve gerekse teknik direktör Feyyaz Uçar’ın bu eksikleri transfer dönemi kapanmadan hal edeceklerine inanıyorum.
  Takımdaki eksik noktalarda tamamlandığında ve elimizdeki fikstür avantajını da güzel kullandığımızda her şey daha güzel olacaktır.
    Bu arada yıllar sonra ilk kez bir Tv kanalının yani kanal 68 Tv’nin Vanspor maçını canlı yayınlaması, Sevgili Baki Karaca’nında karşılaşmayı, kendi tarzıyla, mükemmel anlatması takdirle karşılandı. Ankara deplasmanından 1 puanla dönen ekibimize, bu deplasmanda takımı yalnız bırakmayan, taraftarlarımıza, Kanal 68 Tv’ye, teşekkür ediyoruz.
   Yeni direktörümüz Feyyaz Uçar, yardımcısı Alparslan Has ve yeni transferlerimiz sizler de Van ‘a hoş geldiniz.
   Hep birlikte bu zor süreci başarıyla tamamlayacağımıza inanıyorum.

YORUM EKLE

banner29