Hoş geldin play-off…

Evet, kentimiz yeniden Play heyecanını yaşamaya hazırlanıyor. 

Bayraklar pankartlar  asılıyor ve şehir play-off heyecanıyla yeni bir ligle tanışmaya hazırlanıyor. Öncelikle bu güzel heyecanı kentimize yaşatan Temsilcimiz Vanspor'un yönetimini teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyoruz.

İnanıyorum ki bu şehirde bugün esen play-off rüzgârı yarın TFF 1. Ligle daha da güzel esecektir. Uzun yıllardır kentimiz üst liglere çıkmanın hayalini kuruyordu.

Şimdi bu hayali gerçekleştirme zamanıdır.

Sadece bir viraj kaldı. Nasıl ki TFF 3. Lig Play Off maçlarında bir olup birlikte mücadele edip TFF 2. Lige çıktıysak, bugün de bunu başaracak güce ve kapasiteye sahibiz.

Yeter ki birlikteliğimiz daim olsun ve herkes gönülden takımı sahiplenip gerekli desteği versin. İnanıyorum ki bu güç ve birliktelikle gerisi de gelecektir.

Evet, Pazar günü oynadığımız ve 3-2 kazandığımız 1922 Konyaspor maçıyla takımımız ligin bitimine 1 hafta kala play-off’u garantiledi.

Artık gözler ligin son maçına değil 12 Mayıs'ta başlayacak olan play-off’un ilk maçlarına çevrildi. Grubumuzda bilindiği üzere Eyüpspor TFF 1. Lige çıkan takım oldu.

Şimdi 2 grupta yani kırmızı ve beyaz grupta 8 takım TFF 1. Ligine çıkacak 3. Takım olmak için çetin bir mücadele verecek.

Tabi biz önce kendi grubumuzda oynayacağımız maçlara bakacağız. Grubumuzda Vanspor, Kırşehir, Sakarya ve Kırıkkalespor önce çeyrek final maçlarına çıkacak.

Başarılı olan 2 takım yarı final maçına çıkacak ve yarı finalin başarılı takımı ise final oynamaya hak kazanacak. Final maçı TFF 2. Ligin 2 grubunda play-off şampiyonu olan 2 takım oynayacak. Finalin başarılı takımı bir üst lige çıkacak.

8 Mayıs'ta ligin son hafta maçları oynandıktan sonra grubumuzdaki takımların eşleşmesi de netlik kazanacak.

Grupta 2. Sırada yer alan takım 5. Sıradaki takımla ve 3. sırada yer alan takım ise 4. sıradaki takımla eşleşecek.

Play-off maçlarında biz ne yapabiliriz?

Başarılı olur muyuz?

Sorusu çokta soruluyor. Bende diyorum ki neyimiz eksik, neden başarılı olmayalım. Biz her zaman zoru başardık bir kez daha başaracağız.

Bu konuda gerçekten hem kulüp Başkanı Servet Yenitürk hem teknik direktör Serhat Gülpınar ve hem de futbolcu kardeşlerimiz ellerinden geleni yapıyorlar ve yapmaya da devam ediyorlar.

Takımda Özverili istekli azimli hırslı bir çalışma ve mücadele var.

Kent olarak bizlerin de bu süreçte takımımıza vereceği maddi ve manevi destek çok önemlidir.

Bu destek kesinlikle bizi başarıya götürür. Bugün şehrin her yerinde her köşesinde her evinde iş yerinde Vanspor'un play-off’a kalışı ve başarısı konuşuluyor.

Bu küçümsenecek bir başarı değil, bu büyük bir başarıdır.

İşte bu başarıyı TFF 1. Ligle taçlandırmak için gün birlik beraberlik kenetlenme ve takıma destek verme günüdür. Takım bu zorlu maratonda mücadele ederken kent olarak bizlerde takımın yanında dik durarak ve gerekli desteği vererek başaracağız.

İnanın bu hiçte zor değil. Elimize geçen kapımıza kadar gelen bu şansı birlikte en güzel şekilde değerlendirip başarmalıyız.

12 Mayıs'ta başlayacak olan play-off maçlarında takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Bu takım play-off’a kalmayı başardığı gibi, play-off’ta başarılı olacak güce ve kapasiteye sahiptir. Yeter ki bu maratonda takımımızı yalnız bırakmayalım.

Tebrikler takım hoş geldin play-off…

 

YORUM EKLE

banner29