Her şeyi unutup kenetlenmeliyiz

          Bu saatten sonra hem takım hem de taraftarlar geçmiş haftaları ve yaşananları unutup yeniden diyerek kenetlenerek elimize geçen bu şansı değerlendirmeleri bu kent insanının tek beklentisidir.
Ligin 28. Haftasında grubun en farklı galibiyetine imza atan ekibimiz, yeniden Play Off şansını elde etmiş oldu. Play Off maçları bizsiz oynanmayacak gibi görünüyor.

 


        Pazar maçında kaybettiğimiz 3 puan bizi Play Off’dan uzaklaştırırken, geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda ise hem ekibimizin kazanması hem de zirve takımlarının puan kaybetmesi adeta Pazarspor maçını telafi etti ve bize yeniden Play Off şansını getirdi.
 Kalan son 6 haftalık maratona ve oynayacağımız maçlara baktığımızda kesinlikle Play Offa kalacak bir avantaj var oda bizden yana. Tabi kendi sahamızda kazanabilirsek. Artık kendi sahamızda kazanmalıyız.

 

          Ama taraftarların sabırlı, takımında tamamen Play Offa adapte olması gereklidir. Pazarspor maçında yaşanılanlar kesinlikle unutulmalıdır. Eğer takımımızın Play Offa kalmasını istiyorsak yapmamız gereken sadece ve sadece takıma destek vermemiz.
Kendi sahamızda oynadığımız birçok maçta son dakika golleriyle puan aldık. Ama Pazarspor maçında 52. Dakikada gol yedik sanki kıyamet koptu.

 


         Golden sonra takıma gerekli moral desteği verilmiş olsaydı, belki bugün her şey farklı olabilirdi. Küfürle, kötü tezahüratla futbolcunun oynayamayacağını bilmemiz lazım.
 Maç bitimine kadar takımına destek var. Varsa tepkin maç sonunda küfürden ve kötü tezahürattan uzak ve sahaya yabancı cisim atmakla değil, sessizce dağılarak tepkini göster. Eğer takımın Play Offa kalmasını istiyorsak, eğer takıma sahip çıkmak istiyorsak, küfür edenleri de uyarmak hepimizin görevi olmalıdır.
Sosyal medyada yorum yapanlar yorumlarına dikkat etmelidir. Takımını seviyorsan, başarı istiyorsan takımına sahip çıkacaksın.

 


         İnanın biz sahip çıkarsak bu takım Play Offa kalır. Play Off’danda bu takım kesinlikle bir üst lige çıkar.
Evet, ligin 28. Haftasını karlı kapattık.
Şimdi önümüzde 29. Hafta maçları var. Herkes ligin 29. Haftasında oynanacak maçlara bir baksın. Avantaj yine bizden yana.

 


        Eğer ligin 29. Hafta maçında takıma sahip çıkar destek verir ve Çatalcaspor maçını kazanırsak tamamıyla Play Off potasında yer alacağız.
Bakın yönetimin istifa etmesiyle kimse takıma sahip çıkmadı. Takım yalnız kaldı. Bergama maçına da gitmeyebilirdi.
 Bunları göz önünde bulundurarak mademki kimse takıma sahip çıkmadı, o zaman taraftar takımına sahip çıkmak zorundadır.

 

          Elimize geçen bu fırsatı ya bir olup değerlendireceğiz, ya da uçup gitmesine seyirci kalacağız.
 Bu saatten sonra hem takım hem de taraftarlar geçmiş haftaları ve yaşananları unutup yeniden diyerek kenetlenerek yola devam etmesi bu kent insanının tek beklentisidir.

YORUM EKLE

banner29