Güzel bir galibiyet…

     B.Vanspor'un grubunda ligin ikinci haftası geride kaldı.
Ligin ilk haftasında oynanan 9 karşılaşmada filelere toplam 4 gol gönderilmişti. Ama ligin 2. Haftasında takımlar gol atma yarışına girdi.

 


        Ligin 2. Haftasında oynanan 9 karşılaşmada bu kez filelere toplam 31 gol gönderildi.
Grupta 2. Hafta geride kalırken, 8 takım 4 puan, 2 takım 3, son 8 takım ise 1 puanla 3. Haftaya girdi. Grubun geneline baktığımızda takımlar arasında puan farkı yok gibi.

 


    Ligin 2. Haftasında atılan gollere bakıldığında, bundan sonraki maçların daha gollü geçeceği görülmektedir. Ligin ilk haftasında galibiyet alan 3 takımında puan kaybetmesi ise gözlerden kaçmadı.
Ligin ilk haftasında kendi sahasında 2 puan kaybı yaşayan ekibimiz, ligin 2. Haftasında Kemerspor deplasmanında altın değerinde 3 puanla dönmesi gerçekten mükemmel oldu.

 


      Yakup Demir ve Çağrı Tekin'in golleriyle 3 puanı alan ekibimiz, yeni sezonda gollede tanışmış oldu. Öncelikle ekibimizi bu güzel galibiyetten dolayı tebrik ediyoruz.
Uzun sürecek bir maratonun başlarındayız. Hedefi Şampiyonluk olan ekibimiz, bu galibiyetten dolayı, rehavete kapılmamalı disiplini elde kesinlikle bırakmamalıdır.
 Ligin başındayız.

 


       Alacağımız her puan ileride sevinmemize, kaybedeceğimiz her puan ise üzülmemize sebep olacaktır.
O açıdan madem Şampiyonluğa oynuyoruz o zaman ligin başında kazanacağımız maçlarla rakiplerimizden kopmanın hesaplarını iyi yapmalıyız. Lig ilerledikçe karşılaşmalar daha zorlu ve kıran kırana geçecektir. Biz güçlü bir takımız.
 Gücümüzü en güzel şekliyle sahaya yansıtıp, şimdilerde rakiplerimizle aramızdaki puan farkı açarak yolumuza devam etmemiz gereklidir.

 


    Ekibimiz Çarşamba günü (yarın) Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sarıkamış Gençlerbiriğispor'u konuk edecek.
Geniş bir kadromuz var. Şampiyonluk hedefinden şaşmadan kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz.
 Pazar günü ise ligin 3. Hafta karşılaşmasında ise Alibeyköyspor'u konuk edeceğiz. Alibeyköy ligin ilk 2 haftasında bir mağlubiyet ve bir beraberlik almış bir ekip.
Kısacası B.Vanspor bu maçı taraftarlarında desteğiyle rahat geçecektir.
Zaten Kemer deplasmanın dan alınan 3 puan bu hafta sonu tribünlerin daha çok dolmasına da vesile olacaktır.
Rakibi küçümsemeden çıkıp canla başla bir mücadeleyle bu maçı farklı kazanıp, hem kendi sahamızda sezonun ilk galibiyetini almak hem de sonraki haftaya daha moralli girmek için önemlidir.
Çarşamba ve Pazar günleri taraftarlarımızı stada bekliyoruz.
Ekibimize bu iki maçta da başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE