Birlikte başaracağız

  Vanspor'un bugün oynayacağı Etimesgutspor karşılaşması, önümüzdeki son 4 haftanın belki de en zorlu ve kritik maçıdır.

  Takımımızın bu maça çok iyi adapte olacağına ve kazanacağına inanıyorum.

  İnşallah bu maçtan alınacak galibiyetle, şehirde play-off rüzgarı tamamen esecektir. Biz her zaman zoru başardık, inanıyorum ki yine birlikte kenetlenerek başaracağız.

  Ligin 34. Hafta maçları sonunda Vanspor, Kırşehir, Kırklareli ve Bodrumspor takımları puan kayıpları yaşarken, Sakaryaspor ve Etimesgutspor ise haftayı 3 puanla kapatan 2 takım oldu.

  Alınan bu sonuçlarla 6 takım tamamen Play-Off'a ortak oldu. Kopmanın olmadığı ve puan farklarının da çok düşük olduğu grupta kalan son 4 hafta bu 6 takım içinde rakipler kolay görünse de maçlar zorlu geçecektir.

  Halen grupta Play Offu garanti eden takım yok. 6 takımda hemen hemen aynı şansa sahip. Artık kazanan takım potada kalır, kaybeden potadan çıkar.

  Yani bu süreç 6 takımında çok dikkatli olacağı kenetleneceği ve maçlarını kazanmak için çetin mücadeleler vereceği zorlu bir süreçtir.

  İşte bu yüzden bizimde mutlak suretle geride kalan maçları unutup takım ve taraftar olarak sadece önümüzdeki 4 maça adapte olmalıyız.

  Eleştirileri bırakıp takım etrafında kenetlenip elimizdeki son şansları tepmemeli çok iyi değerlendirmeliyiz.

  Önümüzdeki 4 maçtan alınacak puanlar bizim için çok kıymetli ve değerlidir. O yüzden önümüze maç bakıp kazanarak yolumuza devam etmeliyiz.

  Biz kesinlikle play-off'a kalacak güce ve kapasiteye sahip bir ekibiz. Bu son 4 haftada Yönetim, teknik kadro, futbolcular taraftar ve basın olarak inanacağız kenetleneceğiz ve birlikte de bu işi başaracağız. Başarmalıyız da.

  Çünkü bu kent bu play-off heyecanını yaşamak için harekete geçmiş ve bu heyecanı mutlaka yaşamalıdır. Turgutlu  mağlubiyeti tabi ki hepimizi üzdü. İçimizi bir karamsarlık sardı. Ama unutmayalım hiç bir şey bitmiş değil ve biz Van olarak her zaman zoru başarmışız. Bugün de başaracağız.

   İşte bugün çok kritik ve önemli bir maça çıkacağız. Bu maç kilit ve kırılma maçı olarak görülüyor.

  Bu maç Play Off kapısından girmemizin maçı olarak görünüyor. Bu maç şehre Play Offun heyecan rüzgârını estirecek maç olarak da görünüyor.

  Bu yüzden hepimiz bir heyecanlı bekleyiş içindeyiz.

   İnanıyorum ki takımımızda bunun bilincinde bu kritik maça hazırlandı ve kenetlenerek sadece galibiyet için bu maça çıkacaktır.    Ben kazanacaklarına da yürekten inanıyorum.

  Bizler de pandemiden dolayı bir şeyler yapmak istiyor, ama yapamıyorsak, sosyal medyadan takımımıza moral ve destek vererek güçlerine güç morallerine moral katmalıyız.

  Evet, rakip Etimesgutspor ve play-off şansı olan bir takım.

  Ligin 2. devresinin başarılı bir takımı olsa da, temsilcimizin bu maçı kazanacağına ve play-off bensiz olmaz diyeceğine inanıyor, takımımıza başarılar diliyorum.

YORUM EKLE