B.Vanspor, 'sultan', 'bey' dinlemiyor

           Son beş maçta önüne çıkan tüm takımları farklı skorlarla mağlup eden B.Vanspor, İstanbul deplasmanında da rakibinin ‘sultan’ veya ‘bey’ olduğuna bakmadı ve 2-0’lık galibiyetle play-off’u garantiledi.
İstanbul'da oynanan karşılaşmada rakibine adeta futbol dersi veren ekibimizi, Van’dan giden ve  İstanbul'daki B.Vanspor taraftarları da yalnız bırakmadı.

 


         Maç boyunca üstün oynayan takımımızın güzel futbolu ve taraftarlarımızın muhteşem desteği görülmeye değerdi. Bu güzel galibiyetten dolayı, ekibimizi ve destek veren taraftarlarımızı yürekten kutluyoruz.
Gerçekten bu kentin buna yani play off’a ihtiyacı vardı.

 


      İnşallah ikinci adımda ise 2. Lig gelecektir.
Evet yaklaşık bir ay önce yönetim istifa edip kongre kararı almıştı.
 Sahipsiz kalan kentin tek takımı olan B.Vanspor'a bu süreçte gerçektende kimse sahip çikmadı kapısını bile çalan olmadı.
Yalnız kalan takım için bu kez dağıldı dağılacak belki de küme düşecek yorumları yapılmaya başlandı.
Kentin tek takımı olan B.Vanspor kongresinde belki takıma sahip ve talip çıkar denildi ne yazık ki o da olmayınca kulüp Başkanı Servet Yenitürk her şeye rağmen elini tekrar taşın altına koyarak takıma sahip çıktı.
 Kendisine öncellikle teşekkür ediyoruz. Yanlız kalmasına rağmen tek başına mücadele etti ve başardı.
İnanın, Yenitürk takıma sahip çıkmasaydı o zaman da bugün kentimizde play off rüzgârı değil, şampiyonluğa oynayan takımın küme düşme rüzgârları esecekti.

 


         Evet, Servet Yenitürk'ün yeniden takıma sahip çıkmasıyla birlikte takımımızda coşmaya başladı. Belkide kimsenin beklemediği bir mücadeleyle içeride ve dışarıda kazanmaya başlayan ekibimiz son 5 haftada 5 galibiyete imza attı.
 5 maçta rakip filelere 17 gol gönderen ekibimiz son 5 haftada yakaladığı istikrarlı gidişatla da hem grubun en başarılı takımı oldu hem de grupta en fazla gol atan ikinci ve en az gol yiyen takım oldu.
Takımda görev alan futbolcu kardeşlerimizin verdiği mücadele taktire şayandır.
Takımı Play Offa taşımak için birlik ve beraberlik içinde bir mücadele verildi. Hem sergilenen futbol hemde alınan sonuçlar  kentin her tarafında konuşulmaya başlandı.
Gerçekten kaliteli bir takımımız var. Bu grupta şampiyonluk bizim hakkımızdı ama şansızlıklar yaşadık. Bu takım Play Off da çıkan taraf olacaktır.

 


        Biz takımımıza inanıyoruz onlarda gereğini yapıp bu kente 2. Ligi getireceklerdir. Çünkü takımımız bunu başaracak güçtedir bunu hepimiz biliyor ve görüyoruz. Şimdi önümüzde 2 haftalık bir maraton var. Kalan son iki haftada sıralama için oynayacağız. Bilindiği üzere 2. Olan takım 5. Takımla eşleşirken, 3. Olan takım ise 4. Takımla eşleşecek.
İnanın hangi takım olursa olsun kazanan biz olacağız. Biz hep yazılarımızda seslendik destek dedik ama duyan olmadı. Bence artık sesimizi duyun ve bu takıma destek verin. Destek verin ki bu güzel yolculuğun sonunda gelecek başarıda sizin de payınız olsun.

 


          Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Elaziz Belediyespor maçında artık protokol tribününün ful dolması herkesin orda olmasını bekliyoruz.
Yıllar sonra kentimiz böyle bir hava yakalamışken gelin play off turunu birlikte atalım vereceğiniz destekle takımımız 2. Lig’e yükselsin.

YORUM EKLE