B.Vanspor'da yeni yapılanma…

       Önümüzde yeni bir sezon var. Bu yeni sezonda, takımımız her yönüyle bir yapılanma yaşayacağını görüyoruz ve görmekteyiz. Öyle de olmalıdır. Çünkü yeni hedefimiz 1. Lig.

 

     Play Off sürecinde Van'dan takımımız için çıkan birlik beraberlik ve sahiplenme mesajlarının Her taraftan destek bulmasının 2 adı vardır.

 

     Birincisi örnek takım olacağız. İkincisi ise artık Süper Lig Vanspor'u istiyor. Bugün nüfusumuzun geçmişte süper ligde oynadığımız yılların belki de 4 ve ya 5 katı daha olduğu hepimizin malumudur. Bu gün bu kent her yönüyle süper ligi kaldıracak güçtedir. Gelişen büyüyen ve her gün dahada kalkınan kentimiz süper lige hazırdır.
Evet bize çokta uzak olmayan süper lig için, bu sezon ki ilk hedefimiz 1. Ligdir. Çıkar mıyız, tabi ki çıkacağız.
Birliğimizi beraberliğimizi daha da güçlendirerek ve şimdiden kendi çapımızda çalışarak başaracağız.
Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, yaptığı açıklamada, “Daha güçlü, sahiplenen ve kucaklayıcı bir yönetim oluşturacağız. Belediyeden 2 ve ya 3 yönetici bunun yanında  Vatso, Vatbo, Organize Sanayi, Esnaf Sanatkarlar, İş adamları ve Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir gibi illerimizde yaşayan iş adamlarımızınsa dahil olacağı ve herkesin bu kent insanı ve bu kent futbolu için elini taşın altına koyacağı bir yönetimle yeni sezona başlayacağız” ifadesini kullandı. Bu açıklaması gerçekten şimdiden herkesi heyecanlandırmıştır.  İşte bu oluşumla başaracağız.
       Yönetim ve teknik kadro yönetim ve Takım kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını yaparken, bizlerde elimizden gelen ve gelecek çalışmaları yaparak onların güçlerine ayrı bir güç katarak başaracağız.
Yönetim ve takım kadrosunda yeni bir yapılanma olduğu gibi taraftarlarımızda da yeni bir yapılanmanın yapılması lazım. Daha güçlü taraftar kitleleriyle, yeni sloganlar ve takımı motive edecek yeni tezahüratlar, marşlar yapılması için çalışmaların şimdiden yapılmasıyla başaracağız.
     Tüm Vanlı sanatçılarımızın da yapacağı ortak bir çalışmayla takıma kalıcı bir marş yapılması gücümüze ayrı bir güç katacaktır.
      Sanatçılarımızın da bu süreçte bir araya gelmesini ve bu çalışmanın en kısa zamanda yapılmasını bekliyoruz. Onlar bu kentin değerleridir. İnanıyorum ki bu kentin vazgeçilmezi ve birleştirici gücü olan Vanspor için en güzel marşı yapacaklardır. Basın olarak her daim takımımızın yanında durduk durmaya da devam edeceğiz. Bu süreçte takımımızın başarısını ve takımımız etrafında oluşan birlik ve beraberliğini tüm yurda yaymak ve örnek bir takım olduğumuzu göstermek için çalışacağız. Yönetim, teknik kadro, takım, kent ve taraftar olarak birbirimize daha güçlü kenetlenerek başaracağız ve belki de ilk kez Vanspor’la örnek takım olacağız.
 İnanın Süper Lig bizim için hayal değildir.
          Verdiği maddi ve manevi destekle her zorluğa göğüs gererek 10 yıl sonra takımı 2. Lige çıkaran Kulüp Başkanı Servet Yenitürk'ün yanında dik durarak ve tam destek vererek başaracağız. Yeter ki birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun, yeter ki Play-off sürecinde yakalanan birlik beraberlik ve o güzel heyecan kaybolmasın.
Gerisi kendiliğinden gelecektir.

YORUM EKLE