YANLIŞ YAPAN BEDELİNİ ÖDER...

              Ak Parti Van İl Başbakanlığın her hafta yaptığı rutin toplantısına önceki gün  kentteki yerel ve ulusal basın mensupları da davet edildi. Dönem dönem kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına atılan bu adım çok da isabetli oldu. Zira başkan Türkmenoğlu' nun açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

 

 
          Van'da siyaset suyunu kirletenler için Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu çok sert konuştu. Lafı hiç eğip bükmedi. Gerek Ak Parti'nin ismini kullanarak gerekse şahsının ismini kullanmak suretiyle insanlara şahsi çıkar sağlamak için iş vaadinde bulunarak rüşvet ve benzeri menfaatler temin edenler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
Tabi ülkemiz bir hukuk devleti olduğu icin olması gereken zaten buydu. Van'da Ak Parti ismini kullanarak, il başkanı Kayhan Türkmenoğlu' nun itibari ile oynayarak yanlış yapanlar kanun önünde tabiki bedelini ödeyecektir.

 


        Gerek savcılık soruşturmaları olsun gerek emniyetin operasyonları olsun süreç gizlilik esasıyla devam ediyor.
Van'da artık kimse istedigi gibi at oynatamayacak. Vatandaşları daha fazla mağdur edemeyecek.

 


          Operasyonlar sonucunda gözaltına alınanlar olduğu gibi çıkarıldıkları mahkemede tutuklananlar da oldu. Mağdur vatandaşların şikayetleri ve emniyetin  teknik takibi neticesinde daha çok kişinin canı yanacak, başı ağrıyacak gibi görünüyor. Artık bekleyip görelim, Ak Parti ve başkan Türkmenoğlu ile pervasızca ve hesapsızca çamur atanlar bu yanlışlarına devam edecekler mi? Başta da belirttiğim üzere Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun dediği gibi yanlış yapan bedelini ağır ödeyecek...

YORUM EKLE

banner29