Vanspor sahipsiz kalmaz

Şuna inanın Vanspor hiç bir zaman sahipsiz kalmamıştır. Kalmaz da. Gerekirse su kentin büyükleri öncülüğünde taraftarıyla, basınıyla ve spor kamuoyuyla bir yönetim oluşturulur ve takım sahiplenilir. Siz yeter ki gereğini yapın.

Bir stat da istifa sesleri yankılanmışsa bilin ki bu iş bitmiştir. Şampiyonluk sözleri verilen ve şampiyonluğa oynayan takım son 5 haftada aldığı başarısız sonuçların üstüne birde kendi sahasında rakibi olmayan bir takıma mağlup olması, kenti ve taraftarları derinden üzmüş ve umutları kırmıştır.

Deplasman başarısı olmayan bir takıma kendi sahanda skor üstünlüğü elinde olmasına rağmen mağlup oluyorsan, sen şampiyon olamazsın.

Taraftar ve basın desteğini kaybetmişsen, sen başarılı olamazsın. Teknik kadro ve futbolcu transferinde bu kadar hata yapılıyorsa düşüşe de engel olamazsın. Artık balon patladı. Patlayan balon da yama tutmaz.

Eğri oturalım, doğru konuşalım. Ne yaparsanız yapın, artık bu iş dikiş tutmaz. Bu kent, bu camia daha fazla zarar görmeden, gereğini yapın. Bu saat itibariyle zararın neresinden dönerseniz karlı olan Vanspor olacaktır.

Şuna inanın Vanspor hiç bir zaman sahipsiz kalmamıştır. Kalmaz da. Gerekirse bu kentin büyükleri öncülüğünde taraftarıyla, basınıyla ve spor kamuoyuyla bir yönetim oluşturulur ve takım sahiplenilir.

Evet, ligin 17. Haftasını ne yazık ki üzüntüyle geride bıraktık. Yeni teknik kadro normalde takıma hava katması gerekirken, ne yazık ki takımın havasını almış gibi. Hangi akla hizmet, şampiyonluğa oynayan takıma böyle bir teknik kadro getirmek.

Bu kente, bu taraftara yazık değil mi? Şampiyonluk diye diye umutlandırdınız, bu takım böyle mi şampiyon olacak? Gelinen nokta itibariyle bırakalım lider Erokspor'u, ikinci sıradaki 1461 Trabzonspor'la bile aramızda puan farkı oluştu.

Bu yetmezmiş gibi altımızdaki takımlarla aramızdaki puan farkları da kapanmak üzere. Bu gidişle şampiyonluğa oynayan bu takım için Play-Off bile hayal olacak. Son 6 haftadır başlayan bu çöküş nasıl durdurulacak? İlk devre için son 2 haftaya girdik. Acil tedbirler alınmalı demiyorum artık.

Çünkü haftalardır tedbir alın dedik ama tedbir almadığınız son Beyoğlu maçıyla da ortaya çıkmış oldu. Bu saat itibariyle görünen o ki şampiyonluk elden gitti. Olan da bu kente, bu takıma gönül verenlere ve şampiyonluğa umutlandırdığınız binlerce taraftarın umutlarına oldu.

Şimdi derler ya zararın neresinden dönerseniz kardır. Bende diyorum ki. Bu takım, bu kent daha fazla üzülmeden ve zarar görmeden gereğini yapın.

Yoksa bu kentin göz bebeği, Vanspor'a yazık olacak.

YORUM EKLE