Vanspor gümbür gümbür geliyor

Temsilcimiz Vanspor kadrosunu güçlendirmek için atığı adımlarla grupta transferdeki en hareketli takım konumunda yer alıyor.

Şuana kadar iç transferde bir çok futbolcuyla yollarını ayıran ve 5 yeni ismi kadrosuna dahil eden temsilcimiz Vanspor'un bir iki flaş transfer daha yapması bekleniliyor.

Antalya kampında son hazırlıklarını yapan takımımızdaki uyum, kenetlenme ve aile ortamı hazırlık maçlarında kendini gösteriyor. Yani Vanspor ligin ikinci devresine gümbür gümbür geliyor.

Ligin ilk devresinin bitmesiyle kısa bir tatil dönemi geçiren takımlar, toplandıkları kamp bölgelerinde ligin ikinci devresi için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Bu hafta sonu başlayacak olan ligin ikinci devresi ilk karşılaşmaları öncesinde, birçok takımda önemli ayrılıklar yaşanırken birçok takımda kadrolarını güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Ligin ikinci devresinde oynanacak karşılaşmaların telafisi yok. O yüzden şampiyonluk, play-off ve kümede kalma mücadeleleri verecek olan takımlar bunun bilincinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ama ligin ilk devresine hedefli başlayan bazı takımların son durumlarına bakıldığında ikinci devreye sıkıntılı başlayacakları dair bir izlenim veriyorlar.

Çünkü grubumuzda yer alan birçok takıma baktığımızda ellerindeki kaliteli futbolcuları başka takımlara kaptırmaya devam ediyorlar. Grubumuzdaki takımlarda bunlar yaşanırken temsilcimiz Vanspor'un cephesinde işe güzel gelişmeler yaşanıyor.

Antalya'da teknik direktör Turgay Karatekin ve ekibi nezaretinde hazırlıklarını sürdüren ekibimiz, transferde de önemli isimleri kadrosuna dahil etmeye devam ediyor. Şu ana kadar 5 yeni ismi kadrosuna dahil eden temsilcimiz Vanspor, flaş bir iki transfer daha yapacağı gelen haberler arasında.

Yönetim bu konuda yoğun bir çalışma yapıyor. Gruptaki birçok önemli takım transferde sıkıntı yaşarken transferin en hareketli takımı temsilcimiz Vanspor gümbür gümbür gelecek.

Yani ligin ilk devresini potaya yakın bir konumda tamamlayan temsilcimiz Vanspor, ligin ikinci devresinde transferde de attığı adımlar ve oluşan havayla adeta play-off bensiz olmaz diyor.

Hazırlık maçları lig için ölçü olmasa da, temsilcimizin bu maçlarda sergilediği futbol ve aldığı sonuçlar takımın her yönüyle iyi yolda ve lige hazır olduğunu gösteriyor.

Yani takımda uyum var kenetlenme var. Aile ortamı oluşmuş durumda. Bununda başarıya etkisinin büyük olacağı görülmektedir.

Vanspor Teknik Direktörü Turgay Karatekin de bunu dile getirerek,  "Şu an takımda mükemmel bir birlik, beraberlik ve hava var. Yeni transferlerimizle daha da güçlendik. İnşallah kentimiz futbolunun başarı grafiğini hep birlikte yükselteceğiz" dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda Adıyaman FK'ya konuk olacak olan ekibimiz, Antakya'da son hazırlıklarını tamamlayarak maça gidecek. Şimdiden takımımıza başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE