Zorlu süreç başladı

Ligin ilk devresinin yarısını geride bıraktık. Şimdi gruptaki her takım için olduğu gibi bizim içinde zorlu ve kritik haftalar başladı.

Zorlu süreç başladı

Ligin ilk devresinin yarısını geride bıraktık.

Şimdi gruptaki her takım için olduğu gibi bizim içinde zorlu ve kritik haftalar başladı.

Önemli olan karamsarlığa kapılmadan bu haftaları güzel bir şekilde anlatmaktır. Takımımızında bunu başaracağına inanıyoruz.

Ligde 9. Hafta maçları geride kalırken Sivas Belediyespor yeniden lider, Vanspor,

H. Trabzon, Çorum ve Ankaraspor potada yer alan takımlar oldu. Geride kalan 9 haftalık maraton sonunda takımlar arasında kopmanın olmaması da ilk devre için kalan son 10 haftalık maratonun daha çetin geçeceğine işaret ediyor.

Temsilcimiz Vanspor Ligin 9. Hafta maçında grubun güçlü ekiplerinden Sivas Belediyespor'u konuk etti.

Namağlup 2 takım da sahaya galibiyet için çıkarken temsilcimiz Vanspor, karşılaşmanın ilk 15 dakikasında sergilediği baskılı oyunla oyun üstünlüğünü eline geçiremeyince yavas yavaş oyun üstünlüğü Sivas Belediyespor'a geçti. Sivas takımı da bunu çok iyi değerlendirerek karşılaşmadan 3 gol ve 3 puanla ayrılmasını bildi.

Bu mağlubiyetle temsilcimiz Vanspor hem kendi sahasındaki hemde ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu. Bu mağlubiyetle liderliği de yeniden Sivas Belediyespor'a devr eden ekibimiz, 20 puanla 2. Sırada yer aldı.

İlk 8 haftalık maratonda mükemmel bir mücadeleyle büyük bir başarıya imza atan ekibimiz futboldaki 3 ihtimalide elbette görecekti. Bu futbolun doğasında var.

Her maçı kazanacağız diye bir kaide yok. O açıdan Galibiyetlerde beraberliklerde olduğu gibi mağlubiyete de takımın yanında olmamız desteğimizi vermemiz gereklidir.

Şimdi bu mağlubiyet bizleri üzse de bazı gerçekleri de görmemiz de fayda vardır.

Yani Takımımızın kadrosu hepimizin malumudur.  Bu zorlu grupta takımımız bu kadroyla canla başla verdiği bir mücadeleyle 9 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 20 puan toplaması büyük bir başarıdır.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29