Yöresel Ürünler Fuarı’na yoğun ilgi…

Van Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 6. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, Vanlılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Vanlılar, özellikle hafta sonu fuara yoğun ilgi gösterdi.

Yöresel Ürünler Fuarı’na yoğun ilgi…

Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi tarafından organizasyonu yapılan fuara yoğun ilgi olduğu görüldü. 81 İlden lezzetlerin yer aldığı fuarda, hafta sonları belli saatler arasında sirk gösterisi de yapılıyor.

Pandemi tedbirlerinin üst seviyede olduğu, maske ve mesafe kuralına uyulan fuarda, Vanlı firmaların yanı sıra, 81 ilden gelen firmalarda fuardaki yerini alıyor.

100'e yakın firmanın katıldığı 6. Van Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Fuarı, 29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuara katılmak isteyenler için, Şişli Öğretmen Evi ve Beşyol Halk Eğitim Merkezi önünde her saat başı ücretsiz servisler de kaldırılıyor.

"VANLILAR FUARIMIZA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR"

Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limited Şirketi Yetkilisi Özgür Can Çelik, Van'da düzenledikleri 6. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'na yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, "81 ilden gelen ürünler, fuarımızda Vanlılarla buluşmaya devam ediyor. İzmit'in pişmaniyesinden, Trabzon'un tereyağı, kuymağı, Ege'nin zeytinleri ve zeytinyağları, Balıkesir'in tahini ve karadutu, Hatay'ın nar ekşisinden Kahramanmaraş'ın, Gaziantep'in baharatlarına varana kadar 81 ilden gelen tatlar burada Vanlılarla buluşuyor. Vanlılar 6. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı'mıza yoğun ilgi gösteriyor. Buda bizi son derece mutlu ediyor. Bu fuarımız Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde düzenlenen en büyük fuardır. Bu yıl büyük bir rekor kırdık. Şuanda fuarımızda ortalama 100'e yakın firma var. 200-250'ye yakın marka var. Fuarımızı açtığımız günden bu yana ciddi bir kalabalık söz konu. Özellikle hafta sonu Vanlılar yoğun ilgi gösterdi. Fuarımız 7 Kasım tarihine kadar açık olacak. Şehir merkezinden de fuarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız için ücretsiz servisler kaldırıyoruz. Tüm Vanlı hemşehrilerimizden fuarımızı ziyaret etmelerini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29