Yöresel Ürünler Fuarı, kapılarını açtı

Van Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 7. Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, kapılarını açtı. Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi tarafından organizasyonu yapılan fuar yoğun gördü.

Yöresel Ürünler Fuarı, kapılarını açtı

    Van'da bu yıl 7. düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını açtı.

   Bu yıl 7. düzenlenen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’nın açılışına; Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Can Çelik, Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, parti temsilcileri, STK başkanları, firma yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

   Van'da Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve 25 Şubat- 6 Mart tarihleri arasında Vanlıların ziyaretine açık olacak olan fuar, ilk günden büyük ilgi gördü.

   81 ilden lezzetlerin yer aldığı fuarda, her gün çocukları eğlendirme amaçlı etkinlikler de düzenleniyor. Fuarda söz alan Anatolia Grup Organizasyon Reklam Tanıtım Limitet Şirketi Yetkilisi Özgür Can Çelik, 10 gün boyunca açık kalacak olan fuara tüm vatandaşları davet etti.

   Fuarda Ege zeytinyağından Afyon sucuklarına, Maraş baharatlarından Hatay künefesine, Isparta gül ürünlerinden Beypazarı unlu mamullerine kadar, 81 ilden yöresel ürünler satışa sunuluyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2022, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER