Yenitürk: Vanspor, adım adım hedefine yürüyor

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, Etimesgut Belediyespor maçından sonra yaptığı açıklamada, hedeflerine adım adım yürüdüklerini söyledi.

Yenitürk: Vanspor, adım adım hedefine yürüyor

   Zorlu Etimesgut Belediyespor deplasmanında kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, kalan maçlarını da kazanıp devreyi lider tamamlamak istediklerini ifade etti.

   Vanspor’un istikrarlı bir şekilde yoluna devam ettiğini ve destek çağırısında bulunan Başkan Yenitürk, kentin yıllardır özlemini duyduğu 1. Lig mücadelesinde kenetlenme ve takımı destekleme zamanı olduğunu söyledi.

   “GALİBİYETİ VAN’IMIZA VE TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM”

   Başkan Yenitürk yaptığı açıklamada, “Böylesi kritik bir maçta galibiyete imza atan teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Verdikleri mücadeleden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti de Van’ımıza ve taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Etimesgut Belediyespor maçı hedefimiz açısından önemli bir maçtı. Kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Takımımız istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Kalan son 3 maçımızı da kazanıp devreyi lider kapatmak için çalışacağız. Kentimizin yıllardır özlemini duyduğu 1. Lig mücadelemizde kenetlenme ve takımı destekleme zamanıdır. Hedefe kilitlenen bir takımımız var. İnşallah kent olarak takımımızın yanında durarak, destek verip, sahiplenerek bu sezon 1. Lig’i Van'a kazandıracağız. Takımımıza bu süreçte gerekli desteklerin en kısa sürede verileceğine inanıyoruz. Buraya kadar gelmişken, bu şansı yakalamışken, bunu çok güzel bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bakın şuan kentimizin her yerinde Vanspor'un başarısı ve şampiyonluk konuşuluyor. Bu çok güzel bir duygudur. İnşallah bir olup, birlikte başarıp, bu hasretliğe birlikte son vereceğiz. Ama destek şarttır” ifadelerini kullandı.Van Bölge Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29