Yavuzer: Van'da 17 bin oy aldık

Yeniden Refah Partisi Van Milletvekili Adayı Kamil Yavuzer, Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimini değerlendirdi. Yavuzer, Yeniden Refah Partisi olarak girdikleri ilk seçimde, Van'da geçerli oyların %3.18'ine tekabül eden 17 bin oy aldıklarını vurguladı.

Yavuzer: Van'da 17 bin oy aldık

Henüz yeni kurulmuş, teşkilat, insan kaynakları zayıf olan, hazine yardımı almayan Yeniden Refah Partisi'nin 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen seçimde Van ve Türkiye genelinde önemli bir başarı yakaladığını belirten Yeniden Refah Partisi Van Milletvekili Adayı Kamil Yavuzer, Van'da Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy aldıklarını söyledi.

Milli Görüş Meclis'e sloganıyla çıktıkları bu yolda Genel Başkanları Fatih Erbakan ile birlikte meclise 5 milletvekili göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Yavuzer, 21 yıl aradan sonra Milli Görüş'ün temsil edileceği mecliste herkesin kazandığını ifade etti.

Van'da ihlas ve samimiyetle yaptıkları seçim çalışmaları süresince edindikleri tecrübelerin kendileri için en büyük kazanım olduğunu söyleyen Yavuzer, bundan sonra hayır yolunda çaba sarf edeceklerini vurguladı.

"VAN'DA GEÇERLİ OYLARIN %3.18'İNE TEKABÜL EDEN 17 BİN OY ALDIK"

Yeniden Refah Partisi Van Milletvekili Adayı Kamil Yavuzer, yaptığı seçim değerlendirmesinde, "Yeniden Refah Partisi olarak girdiğimiz ilk seçimde, Van'da geçerli oyların %3.18'ine tekabül eden 17 bin oy aldık. Henüz yeni kurulmuş, teşkilat/insan kaynakları zayıf olan, hazine yardımı almayan partimizin göstermiş olduğu bu başarıyı kutluyorum. Van'da her ne kadar milletvekili çıkaracak kadar oy alamasak da partimizin Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak en çok oy alan illerinden biri olduk. Milli Görüş Meclis'e sloganıyla çıktığımız bu yolda başta Genel Başkanımız Fatih Erbakan olmak üzere 5 vekilimiz mecliste 21 yıl aradan sonra Milli Görüş'ün temsil edileceği mecliste kimse kaybetmedi, herkes kazandı. Müjdeler olsun Yeniden Refah geldi. Van'da ihlas ve samimiyetle yaptığımız seçim çalışmaları süresince edindiğimiz tecrübeler bizim için en büyük kazanım oldu. Hayrı isteyerek çıktığımız yolda 'olanda hayır vardır" düsturunca hayra kavuştuğumuza inanıyor, hayır yolunda çaba sarf edeceğimize, devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum. Seçim çalışmalarında çaba sarf eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29