VEDAŞ’tan öğrencilere karne hediyesi

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hakkâri İl Müdürlüğü, Yüksekova ilçesi İnanlı Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek yaklaşan yaz tatili öncesinde öğrencilere karne hediyesi taktim etti.

VEDAŞ’tan öğrencilere karne hediyesi

Okul ziyaretine, VEDAŞ Hakkâri İl Müdürü Mehmet Salih Eroğuz ve Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael katıldı.

Sosyal sorumluluk çalışmalarını planlarken köy okullarına ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Eroğuz, “Öğrencilerimizle buluşmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Küçük yüzlerdeki büyük ışıltıları görmek bizim de enerjimizi artıyor. Yaklaşan yaz tatili öncesinde küçük kardeşlerimize hediyelerimizi sunmaktan büyük memnuniyet duyduk. Güzel ev sahipliği için İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, okul yönetimimize ve sınıf öğretmenimize teşekkür ederim” dedi.

Kurumların sosyal sorumluluk projelerinde eğitime yer vermesinin çok değerli olduğunun altını çizen Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael “VEDAŞ ailesinin sosyal sorumluluk kapsamında ilçemizdeki okullarımızı ziyaret etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Kurumların eğitim alanında bu tarz projeler geliştirmesi toplumsal dayanışma ve farkındalık açısından da önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29