VASKİ'den, personel alım duyurusu

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün iştiraklerinden Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi bünyesinde mevsimlik işçi (5 ay 29 gün) olarak görevlendirilmek üzere; 7 adet Engelli Beden İşçisi (Genel), 102 adet Beden İşçisi (Genel) ve 51 adet Silahlı Özel Güvenlik Personeli alınacağı duyuruldu. 

VASKİ'den, personel alım duyurusu

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nün iştiraklerinden Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi bünyesinde mevsimlik işçi (5 ay 29 gün) olarak görevlendirilmek üzere; 7 adet Engelli Beden İşçisi (Genel), 102 adet Beden İşçisi (Genel) ve 51 adet Silahlı Özel Güvenlik Personeli alınacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada "İnternet üzerinden alınacak başvurular için son tarih 09 Aralık 2022 Cuma günü saat 17:00 olacaktır. Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü’nün iştiraklerinden Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketine yapılacak olan Mevsimlik (5 ay 29 gün) Engelli Beden İşçisi (Genel), mevsimlik Beden İşçisi (Genel) ve mevsimlik (5 ay 29 gün) Silahlı Özel Güvenlik Personeli alım duyurusu, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacaktır. Şeffaflık ve liyakat esaslı verilen ilanda kura usulü ile alım yapılacaktır. Başvurular 05.12.2022 – 09.12.2022 tarihleri arasında sadece

 kariyer.vaski.gov.tr

 internet üzerinden alınacaktır. Başvuracak adayların, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketinde ilan tarihi itibarıyla son 6 ay içerisinde belirli süreli iş sözleşmesi (mevsimlik işçi) imzalamamış olması gerekmektedir" denildi.

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketine alınacak mevsimlik (5 ay 29 gün)  7 Engelli Beden İşçisi (Genel), 102 mevsimlik Beden İşçisi (Genel) ve 51 mevsimlik Silahlı Özel Güvenlik Personeli için aranan genel ve özel şartlar maddeler halinde belirlendi.

Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2022, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER