Vanspor'un grubundaki 4 takıma ceza verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 4 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubundaki 4 takıma ceza verildi

Vanspor'un grubunda mücadele eden, çirkin ve kötü tezahürat, sportmenliğe aykırı hareket ve talimatlara aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Nazilli Belediyespor, Yeni Mersin İdmanyurdu, Adıyaman FK ve Afyonspor Kulübü'ne çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 48 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 4 takıma çeşitli cezalar verildi.

TFF tarafından yapılan açıklamada, "Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.'nin, 27.01.2024 tarihinde oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 40 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş. sporcusu Muhammet Ömer Çakı'nın, rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. antrenörü Polat Öskan'ın, 27.01.2024 tarihinde oynanan Yeni Mersin İdmanyurdu Futbol A.Ş.-Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, rakip takım mensuplarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş. sporcusu Vedat Yeşilkaya'nın, rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Hes İlaç Afyonspor Kulübünün, 27.01.2024 tarihinde oynanan Hes İlaç Afyonspor Kulübü-Kırklarelispor Futbol A.Ş. TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Nazilli Belediyespor Kulübünün, 27.01.2024 tarihinde oynanan Nazilli Belediyespor-Ankara Demirspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 16 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir" denildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER