Vanspor'un grubundaki 2 takıma ceza verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 2 takıma çeşitli cezalar verdi.

Vanspor'un grubundaki 2 takıma ceza verildi

Vanspor'un grubunda mücadele eden, kural dışı hareket ve sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Nazilli Belediyespor ve Kırşehir Futbol Spor Kulübü'ne çeşitli cezalar aldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 46 sayılı toplantısında almış olduğu kararda, Vanspor'un da yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 2 takıma çeşitli cezalar verildi.

TFF tarafından yapılan açıklamada, "Nazilli Belediyespor Kulübü sporcusu Ahmet Gökbayrak'ın, 21.01.2024 tarihinde oynanan Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş.-Nazilli Belediyespor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT'nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men ve 3 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. Kırşehir Futbol Spor Kulübü antrenörü Nihat Tinel'in, 21.01.2024 tarihinde oynanan Kırşehir Futbol Spor-Hes İlaç Afyonspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 9 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER